Колко време стана откакто бяха забранени с някакъв фарс подписите.
Появи се Автопилотата и ги махна. Ей тъй, без предизвестие,
другите админи 'дори' не го и знаят Автопилота, дори.
Как така някой ще ми модифицира форума, аз да не знам кой е..
Все едно някой да подкара МОИТЕ самолети и да бутне МОИТЕ два
небостъргача, а аз да не знам кой е.... Как ли пък не...
Но това е отделен въпрос.
Ок, лишихте членовете да си пишат отдолу това онова.
Сега трябва да си пишем колите в полето 'Локейшън'.
При положение че няма къде другаде - ок, приема се.
Ама това е скалъпена работа, грубо идва, мен лично не ме кефи.
Но конкретен въпрос, Пилота, постигна ли целта си?
Каза че хората праскали твърде голями снимки в подписите.
А, пич, постигна ли целта на занятието?
Щото половината аватари в дадена тема сега в момента като
си ровичкам из форумчето са с големината на ШИБАН БИЛБОРД на Цариградско.
И при положение че са хоствани на лайнения хит.бг или подобни,
понякога отнема повече време да се заредят аватарите вместо
кой каквито снимки е накачил в темата.
Моя аватар е анимиран GIF с цена 16kb.
За да не съм голословен:
"Земете се уръце" и ограничете аватарите до дадена големина.
СЪЩО и тези които са link-вани, не само upload-ваните.
Пуснете подписите и ги ограничете ДО ТЕКСТ САМО.
В тоя текст евентуално да са разрешени само URL тагове примерно,
за да може хората да си слагат препратки. IMG да не е,
за да не се слагат картинки и тем подобни.
Тоа мисля че и преди беше разисквано.
Нека всички на които им пука да си кажат мнението!
До Автопилот-а, втори епизод: подписи/аватари! Прочетете!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Autopilot
- power is nothing <br> without control
- Автомобил:
- Двигател:
Re: До Автопилот-а, втори епизод: подписи/аватари! Прочетете
izzo написа:Колко време стана откакто бяха забранени с някакъв фарс подписите
Подписите бяха спряни в Съб Фев 26, 2005 4:37 pm надявам се, че можеш и сам да сметнеш колко време е станало
izzo написа:другите админи 'дори' не го и знаят Автопилота, дори.
Сигурен ли си в думите си?!
izzo написа:Как така някой ще ми модифицира форума, аз да не знам кой е..
Ами ей така ... А ти между впрочем кой си?!
izzo написа:Все едно някой да подкара МОИТЕ самолети и да бутне МОИТЕ два
небостъргача, а аз да не знам кой е
Ами там е работата, че НЕ е все едно, защото това НЕ е твоя форум
izzo написа:Сега трябва да си пишем колите в полето 'Локейшън'.
При положение че няма къде другаде - ок, приема се.
Ама това е скалъпена работа, грубо идва, мен лично не ме кефи.
Отново не си внимавал в час! Наскоро беше добавено поле в профила, наречено "Шофира", доколкото виждам при теб седи празно ... Не те кефи?! - ма няма проблем само казваш, кога си свободен и ти давам достъп до системата да модифицираш една дузина php и tpl файлове, както и да пипнеш леко MySQL-a и voila вече ще имаме под всеки потребителски аватар и инфо какво той шофира ....
... Какво, не можеш/не разбираш/не искаш да го направиш?! ... еееех цццццц жалко, мноооого жалко пак ще трябва да чакаме тъпия Автопилот да го завърши когато има време - тъй е то животът е жесток
izzo написа:Но конкретен въпрос, Пилота, постигна ли целта си?
Да, благодаря за загрижеността ти - много мило наистина
izzo написа:Щото половината аватари в дадена тема сега в момента като
си ровичкам из форумчето са с големината на ШИБАН БИЛБОРД на Цариградско.
Ма няма проблем само казваш и веднага спирам анимираните аватари и ограничавам размера им, само ще те помоля после ти да обясняваш на всеки недоволен потребител защо е станало така
izzo написа:Моя аватар е анимиран GIF с цена 16kb.
За да не съм голословен:
"Земете се уръце" и ограничете аватарите до дадена големина.
СЪЩО и тези които са link-вани, не само upload-ваните.
Пуснете подписите и ги ограничете ДО ТЕКСТ САМО.
В тоя текст евентуално да са разрешени само URL тагове примерно,
за да може хората да си слагат препратки. IMG да не е,
за да не се слагат картинки и тем подобни.
Козирувам! Слушам Сър! Веднага Сър! Благодаря, че ми отворихте очите Сър!
Айде сега малко неофициално - слушай пиленце мило, не те знам не те познавам и не желая да те познавам, но позволи ми да ти обърна внимание на няколко тънки момента, който явно ти убягват
1. Този форум, както и портала е направен и се поддържа от шепа ентусиасти на АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНИ начала. Това идва да рече, че евентуални промени и подобрения се правят от гореспоменатите когато и както намерят за добре. Тези ентусиасти са хора, който това не им е основно занимание, не си изкарват с него прехраната и от това не зависи живота им, поне не пряко.
2. Присъствието ти тук е напълно доброволно и безвъзмездно (и така и ще остане, поне засега). Сиреч ако тук не ти харесва, ма няма никакъв проблем свят широк, форуми много, дори можеш да стигнеш по-далеч, можеш да си направиш свой собствен форум по твой образ и подобие.
3. Отнесено към горната точка, бих се радвал да олекотиш недоволството, защото никой с нищо не ти е длъжен, ролята на нещо като недоволен клиент тук не е особено удачна, предвид вече споменатите обстоятелства (надявам се, че следиш мисълта ми)
4. Позволи ми да отбележа, че ти не си първия "ревалник" (надявам се да не се засегнеш) тук, който много неща не му харесват, но ако евентуално нещата опрат до това - с какво ти би могъл да помогнеш и изведнъж настава гробна тишина. Хайде и аз да не съм голословен и да кажа, че когато пуснах преди време обява, че се търси програмист за помощ при развиването на форума/портала интересът беше невероятен, просто де що имаше програмисти в България се скъсаха да ме търсят (благодаря на шепата пичове, които все пак се отзоваха и дано с тях направим нещо)
Мога да продължа още в този дух, но мисля, че отделеното внимание ти е напълно достатъчно. Надявам се, че тази тема няма да се превърне в поредната джафканица, даже много бих се радвал ако въобще не ми отговориш - така ще ми докажеш, че по-умния отстъпва
Поздрави от пясъчника
Автопилот
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Re: До Автопилот-а, втори епизод: подписи/аватари! Прочетете
Автопилот написа:Подписите бяха спряни в Съб Фев 26, 2005 4:37 pm надявам се, че можеш и сам да сметнеш колко време е станало
Не ме бръсне за калкулациите, бях ироничен.
Автопилот написа:Сигурен ли си в думите си?!
Да брато, щото веднага след случая всеки вдигаше рамене и викаше 'ба ли гу'!
Автопилот написа:Ами ей така ... А ти между впрочем кой си?!
izzo, или имаш нужда от цайси?!!?
Автопилот написа:Ами там е работата, че НЕ е все едно, защото това НЕ е твоя форум
Така де, ама докато е безплатен ВСЕКИ може да каже 'форума МИ'!
Автопилот написа:Отново не си внимавал в час! Наскоро беше добавено поле в профила, наречено "Шофира", доколкото виждам при теб седи празно ...
Аз си правя домашното преди да говоря: в профила си НЯМАМ 'шофира'. Празно няма, ако го имаше да съм го попълнил. Има едно поле без индикация, с двуеточие, което в никакъв случай не ми показва написаното в него под аватарчо! Има разлика някой да ми клика на профилченцето та тепърва да види кфо карам!
Автопилот написа:Не те кефи?! - ма няма проблем само казваш, кога си свободен и ти давам достъп до системата да модифицираш една дузина php и tpl файлове, както и да пипнеш леко MySQL-a и voila вече ще имаме под всеки потребителски аватар и инфо какво той шофира ....
Ако искаш и ще ти напиша tpl-a. Но ако правите нещо, правете като хората!
Автопилот написа:... Какво, не можеш/не разбираш/не искаш да го направиш?! ... еееех цццццц жалко, мноооого жалко пак ще трябва да чакаме тъпия Автопилот да го завърши когато има време - тъй е то животът е жесток
Напротив пич, разбирам достатъчно, за да знам с какво е свързана направата на поленценцето, друго нещо е ако се имаш за тъп ти конкретно.
Автопилот написа:Да, благодаря за загрижеността ти - много мило наистина
Welcome.
Автопилот написа:Ма няма проблем само казваш и веднага спирам анимираните аватари и ограничавам размера им, само ще те помоля после ти да обясняваш на всеки недоволен потребител защо е станало така
За това идеше реч, а ти се изхвърляш с един тон неужни глупости.
Не знам само кои ще да са по-недоволните - тези от огромните аватари, или тези без? Май логиката ти бяга... Във всеки един webboard си има ограничения, тука кат се захванахте да се спазват - ами да се спазват стриктно...
Автопилот написа:Козирувам! Слушам Сър! Веднага Сър! Благодаря, че ми отворихте очите Сър!
Разгеле, разбра се от дума. Ама трябва някой да изнедоволничи... ненужно....
Автопилот написа:Айде сега малко неофициално - слушай пиленце мило, не те знам не те познавам и не желая да те познавам, но позволи ми да ти обърна внимание на няколко тънки момента, който явно ти убягват
Пиленце зови либето си, неофициално...kool?
Автопилот написа:1. Този форум, както и портала е направен и се поддържа от шепа ентусиасти на АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНИ начала. Това идва да рече, че евентуални промени и подобрения се правят от гореспоменатите когато и както намерят за добре. Тези ентусиасти са хора, който това не им е основно занимание, не си изкарват с него прехраната и от това не зависи живота им, поне не пряко.
Точно мой, може би тука ти е момента и на твойте реленца да загреят че СЛЕД КАТО СИ СЕ ЗАХВАНАЛ с нещо, прави го БЕЗ да се оплакваш и натъртваш - 'аз ви правим без паре, виа тфа онва'... ИЛИ ИЛИ!!!
Когато се повдигна въпроса преди известно време аз казах че с удоволствие ще си платя, ако и каквото е нужно, за просъществуването на форума.
Автопилот написа:2. Присъствието ти тук е напълно доброволно и безвъзмездно (и така и ще остане, поне засега). Сиреч ако тук не ти харесва, ма няма никакъв проблем свят широк, форуми много, дори можеш да стигнеш по-далеч, можеш да си направиш свой собствен форум по твой образ и подобие.
Разбира се че е доброволно, да не мислиш че насила влизам? НО както всяко едно място където 'пребивавам' ще се опитам да го направя по-добро - и мисля че това е естествен стремеж на всеки човек... Дори и под 'ще се опитам' да се разбира внесена информация, предложние или каквото и да е!
Автопилот написа:3. Отнесено към горната точка, бих се радвал да олекотиш недоволството, защото никой с нищо не ти е длъжен, ролята на нещо като недоволен клиент тук не е особено удачна, предвид вече споменатите обстоятелства (надявам се, че следиш мисълта ми)
Ще олекотя недоволството си като се олекоти размера на ненужно голямите автари. Мисля че изрази вече желание да се наемеш?!?!
Автопилот написа:Мога да продължа още в този дух, но мисля, че отделеното внимание ти е напълно достатъчно. Надявам се, че тази тема няма да се превърне в поредната джафканица, даже много бих се радвал ако въобще не ми отговориш - така ще ми докажеш, че по-умния отстъпва
Със словореда за по-умния не се измъквай

Но само едно имам като край - ако пък ти искаш да докажеш че си по-умен, от всичката бла-бла по-нагоре може и да схванеш къде ме стиска чепика, и да си решиш дали си струва.
Be well.
- Autopilot
- power is nothing <br> without control
- Автомобил:
- Двигател:
дам разбрах ... очевидно няма смисъл да ти обръщам внимание, жалко, но гласът ти (поне в този му вид) ще остане глас в пустиня ... много е тъжно, но от цялото ти това усилие нямаше смисъл, защото няма да има последствия (поне не и по начина по който ти ги искаш) ... наистина много жалко, ще трябва да продължиш с търпеливото си чакане
та на края на тази тъй ползотворна беседа (поне края от моя страна) бих изказал следната поука - зареди се с търпение, ще ти е нужно!
п.п. разбира се ако все още те сърби да си поревеш, можеш да продължиш тук с хленченето си, просто аз няма повече да ти отговарям, но публика ще си имаш, стига някой мод да не погази грубо изконните ти права да флудиш форума
С пожелание за приятен ден
Автопилот
та на края на тази тъй ползотворна беседа (поне края от моя страна) бих изказал следната поука - зареди се с търпение, ще ти е нужно!
п.п. разбира се ако все още те сърби да си поревеш, можеш да продължиш тук с хленченето си, просто аз няма повече да ти отговарям, но публика ще си имаш, стига някой мод да не погази грубо изконните ти права да флудиш форума
С пожелание за приятен ден
Автопилот
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
izzo написа:Така де, друго и не се очаква....
Редовния трик 'слагам катанеца' май и този път ще свърши работа
Всяко нещо обаче си заслужава опита, благодарско
все пак за отделеното време.![]()
Със здраве.
izzo нямаше смисъл приятелю!
И аз като тебе се дразнех но осъзнах че е въпрос на интелегентност

Даже след мой ПМ получих одговор!!!(сега съм си го сложил в рамка)
Каква чест - Автопилота (ГОСПОД) праща ПМ на простосмърнен user !!!
Автопилота написа:не съм сигурен, че разбрах особено поста ти, но както и да е - всеки има право на мнение, а колкото до продажбата на някакъв голф, искам да те уверя, че си в много голямо заблуждение ... харесва ми, убедеността ти, че знаеш кой съм, но за жалост си в много грешна посока, не съм аз човека, за който ме мислиш и никога не съм обявявал голфа си за продан
Поздрави
Автопилота
п.п. izzo за сега личноста на Автопилота е сведена до 3 други личности

- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
tyo написа:izzo нямаше смисъл приятелю!
И аз като тебе се дразнех но осъзнах че е въпрос на интелегентност![]()
Даже след мой ПМ получих одговор!!!(сега съм си го сложил в рамка)
Каква чест - Автопилота (ГОСПОД) праща ПМ на простосмърнен user !!!
Дидиииииииии! Ще ти бъда много признателен, ако не е прекалено лично ПМ-то все пак, ДЕ ПРЕПРАТИ ми го и на мен да си го разпечатам!

tyo написа:п.п. izzo за сега личноста на Автопилота е сведена до 3 други личности
Здраве, да си се знаят

Wizi написа:Треснах му намаление на "цената" от 29,3 на 12кб. Ти да видиш.....
Е ти си пич от класа

- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Господа, когато започнах да посещавам този форум, вече ги нямаше подписите. Та по този повод да ви кажа, че може би по тази причина, това е един от най-добре изглеждащите форуми в бг интернет пространството.
Не чета много форуми с изключение на този /да не кажа никакви други/, но в редките ми посещения тук и там ми е дошло до гуша от едни огромни "подписи" /мигащи и какво ли още не/ и да се опитвам да открия между тях отделния пост.
В 90% от случаите един ред- пост, а аватара и подписа гълтат десет.
Колегата ickata ме изпреварил
Последна промяна от davidbros на Пон 18 юли 2005 9:11, променено общо 1 път.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
izzo написа:А тъкмо се замислих, бе вие повечето знаете ли си бе??!?
Там на тия сбирки като ходите? Голям панаир ли става?!
Искам и аз да дойда някой ден... Ако е рачил дедо Боже - догодина...
повечето се знаеме.
даже много добре

http://vw.noxis.net/gallery.php
за това не е чудно,когато някой се изрепчи на човек,когото познаваме и уважаваме да скачат всички

/визирам една тема дето стана страшно....../
по темата за подписите:
ще дам конкретни примери как от анимирани и "болднати" текстове в подписите на "юзърите"и огромни анимирани "аватари"не могат да се прочетат мненията и се губи смисъла на хубава тема.
пример
пример
няма смисъл от излишни караници.
"........."-родна реч омайна сладка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”