Зверска катастрофа на излизане от Самоков
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в случая пробелема за тази катастрофа е нито скоростта нито в шофьрите, отчасти само де в шофиорите. аз съм от самоков по принцип и видях катастрофата, проблема е че пътят който идва от софия е с предимство което никъде е е обозначено , а околовръстният който го направиха скоро е без предимство но всеки които кара си мисли че този път който идва от софия е без предимство че е по малък а и ако караш по околовръсното си дясностоящ и си по правилник си с предимство ама не. и в един момент се получава......... миналата седмица имаше идентична случка но без жертви
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
stefi_pavlov написа:в случая пробелема за тази катастрофа е нито скоростта нито в шофьрите, отчасти само де в шофиорите. аз съм от самоков по принцип и видях катастрофата, проблема е че пътят който идва от софия е с предимство което никъде е е обозначено , а околовръстният който го направиха скоро е без предимство но всеки които кара си мисли че този път който идва от софия е без предимство че е по малък а и ако караш по околовръсното си дясностоящ и си по правилник си с предимство ама не. и в един момент се получава......... миналата седмица имаше идентична случка но без жертви
Eгати кръстовището без обозначения:bishop . Направо си е за сфетофар, след като е в рамките на града, а общината е за съд. Вярно е и това, че трябва да се внимава и да не се разчита на шанс и евентулано предимство, а да се прецени обстановката и скоростта.
Жалко за загиналия, поредната жертва на безумието и безотговорността.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
stefi_pavlov написа:......проблема е че пътят който идва от софия е с предимство което никъде е е обозначено , а околовръстният който го направиха скоро е без предимство но всеки които кара си мисли че този път който идва от софия е без предимство че е по малък а и ако караш по околовръсното си дясностоящ и си по правилник си с предимство ама не. и в един момент се получава.........
Те в такава ситуация никой да не изпада.... хем според правилника ще съм с предимство, като десно стоящ на идващият от София...и ще съм виновен, хем идващият от София ще е с предимство, защото се движи по път с предимство, който никъде не е обозначен като такъв....и няма да е виновен

Явно някой не си е свършил работата както трябва, при положение че на това място катастрофите са ежедневие. Но този някой със сигурост ще излезе сух от цялата ситуация чрез разни точки, алинеии и "вратички"....и със сигурност на този някой въобще не му пука за поредната смачкана кола и което е по- лошото в случая, за поредният заминал си човешки живот.... Така че колеги, всичко ще е така, както сами си го направим.
А иначе най- голямата причина, за това което се случва по нашите пътища си е в самите нас и напълно съм съгласен с musura за липса на колегиалност между водачите:
Преди час се прибрах от почивка на черноморието и направо съм отчаян от начина на организация на движението и липсата на каквато и да било колегиалност между водачите
В крайна сметка можем и да сме малко по- добри, ...защото "Човешко е да се греши, но много пъти малка грешка, човешко щастие руши."
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
stefi_pavlov написа:в случая пробелема за тази катастрофа е нито скоростта нито в шофьрите, отчасти само де в шофиорите. аз съм от самоков по принцип и видях катастрофата, проблема е че пътят който идва от софия е с предимство което никъде е е обозначено , а околовръстният който го направиха скоро е без предимство но всеки които кара си мисли че този път който идва от софия е без предимство че е по малък а и ако караш по околовръсното си дясностоящ и си по правилник си с предимство ама не. и в един момент се получава......... миналата седмица имаше идентична случка но без жертви
Aко говориш за кръстовището Самоковско Шосе/Околовръстен път би ли ми обяснил кое му е необозначеното?
Като идваш от София по Самоковско шосе имаш знак Стоп , като влизаш в София пак имаш знак Стоп , има и работещ светофар (ако в последните няколко дни нещо не са го спрели въпросния светофар).
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: