Въпрос за КАТ
- jooorooo
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за КАТ
Някой ходил ли е тея дни до кат? имате ли идея до коя дата са стигнали с обработката на актовете?
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В помощ на колегите:
Имам акт от преди месец, просрочих го няколко дена.
Отивате по възможност по-рано! Аз в 08:30 взех номер 350..
Та отивате към 06:00 сутринта и сте от първите номера ..някъде преди номер 50.
Та процедурата: отиваш,теглиш номер от една машина, и после гледаш на таблата кога ще ти излезе номера, за да се явиш...моя номер 350(в случая) взех сутринта, а излезе към 16:00 следобед...така че взимаш номер и си отиваш, после идваш пак след колкото часа прецениш.
На машината си седи бележка че за днес номера няма...не и вярвайте, а натискайте бутона за номерче
.Свършва да дава когато стигне 500бр.
Като ти дойде реда, ако е излязъл, ти дават постановлението, отиваш на съседното банково гише , плащаш и без да чакаш ред се връщаш при гишето с акта да ти дадат талона.
Ако не е излязъл, мисля че ти удрят печат да ти удължат акта с още месец...и караш с него пак.
Дано ви е от полза това инфо
Имам акт от преди месец, просрочих го няколко дена.
Отивате по възможност по-рано! Аз в 08:30 взех номер 350..
Та отивате към 06:00 сутринта и сте от първите номера ..някъде преди номер 50.
Та процедурата: отиваш,теглиш номер от една машина, и после гледаш на таблата кога ще ти излезе номера, за да се явиш...моя номер 350(в случая) взех сутринта, а излезе към 16:00 следобед...така че взимаш номер и си отиваш, после идваш пак след колкото часа прецениш.
На машината си седи бележка че за днес номера няма...не и вярвайте, а натискайте бутона за номерче

Като ти дойде реда, ако е излязъл, ти дават постановлението, отиваш на съседното банково гише , плащаш и без да чакаш ред се връщаш при гишето с акта да ти дадат талона.
Ако не е излязъл, мисля че ти удрят печат да ти удължат акта с още месец...и караш с него пак.
Дано ви е от полза това инфо

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”