Нова придобивка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нова придобивка
Здравейте колеги.Отскоро съм собственик на пасат 5 -2000г., 1.9 , 115к.с.Потърсих в интернет и намерих този форум.Изключително богат и добър.Та за колата-вече трета седмица е при мен-не прави изключение от повечето на пазара-на километража пише 193000 но след доста оглеждане още на място търговеца взе да пристъпва нервно.Със сигурност е въртян и е на поне още толкова.За сега автомобила се държи доста прилично-върви добре,вози страхотно,добър е и разхода и-6.5.Направих и естествено пълно обслужване-соленичко-за разлика от предишната ми-опел.Мисля че съм направил добър избор като гледам хилядите посетители в този форум.Пък другото е късмет.Сигурно ще покаже някой проблем но...кола на старо кво да се прави.Извинявам се ако не съм се представил където трябва.Желая на всички ви да стигате винаги там за където сте тръгнали.
-
- Автомобил:
- Двигател:
6.5 литра извън градско-то в населено място почти не ми се налага да я карам-такава ми е работата.
Че са смъкнали от километрите е ясно но колко те си знаят,пък и колата е внос от италия.Те жабарите юркат здраво-но пък няма и наченки за проблем по купето.Доста старателно я огледах и отдоло.А да,няма и кората под мотора.Май трябва да се снабдя с една
Че са смъкнали от километрите е ясно но колко те си знаят,пък и колата е внос от италия.Те жабарите юркат здраво-но пък няма и наченки за проблем по купето.Доста старателно я огледах и отдоло.А да,няма и кората под мотора.Май трябва да се снабдя с една
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да питам следното-при студен мотор,само понякога се опитва да мени обороти ,тоест от около 900 пада до към 700-според таблото разбира се и веднага ги връща .При леко подаване на газ всичко изчезва.Същото прави и при загрял мотор при около 70 град. и ако включа климатроник.Това с условие-понякога.При загрят мотор 90град. го няма това менкане на оборотите.Може и да е нормално но аз все пак да питам.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Мисля че не е нормално (поне моята кола (която е с двигател 90 к.с.) никога не си мени оборотите на празен ход). При включване/изключване на климатика има за момент промяна само в звука на двигателя, но по оборотомера няма забележима промяна. Най-добре е да се погледне с VAG-COM - прилича на някой температурен датчик, но може и друго да е.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
когато ти е сменян ангренажния ремък е избягъл някои градусiulian написа:Да питам следното-при студен мотор,само понякога се опитва да мени обороти ,тоест от около 900 пада до към 700-според таблото разбира се и веднага ги връща .При леко подаване на газ всичко изчезва.Същото прави и при загрял мотор при около 70 град. и ако включа климатроник.Това с условие-понякога.При загрят мотор 90град. го няма това менкане на оборотите.Може и да е нормално но аз все пак да питам.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
много малко ФВ показват истинските си км-просто не на вси4ки я има опциятаGolf_Bora написа:Честито и безавариино каране. За километрите отиваш на някой майстор с компютър и искаш тест също така и на таблото, ако покаже същите километри (+/- 15) не е пипан километража ако ли въобще не допусне тази опция бъди сигорен чипчето е коригирано с тези колометри. Със здраве.
Върни се в “Дизелови агрегати”