ПЪРВО ЗДРАВЕЙТЕ !
ако имам късмет днес ще огледам и с ваша помощ може да се включа към колегите с баничарка caddy 1.9 tdi .
първоначалната информация е 2002 г., 90 к.с., 117000 км.,2(3) Врати
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
моля за компетентното ви мнение и благодаря предварително !!!

разбрах че нямате CADDY !!!
ще го взимам за работа и дълги пътувания , цената е 9700лв.
а между другото предлагат ми малко по скъп опел комбо 1.7 тди , но за тях почти нищо не знам....
а и не е новото и е товарно
а между другото предлагат ми малко по скъп опел комбо 1.7 тди , но за тях почти нищо не знам....
а и не е новото и е товарно
Последна промяна от sergi на Сря 12 сеп 2007 9:02, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ами какво да кажем - по принцип Caddy е пикап на базата на Голф. Но има и доста части, които са по-различни. Конкретната кола в какво състояние е по Нет-а никой не може да ти каже. Но има тема в "Полезни връзки и статии" какво се гледа при покупка на кола втора ръка. Не е лошо да се види с VAG-COM, а също и в сервиз, от специалист (но не човек на продавача, или такъв, който срещу 500 лв. е съгласен да каже - няма проблеми, купувай смело !, че имаше цитирани и такива случаи) състоянието.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
имах служебна сеат инка (същата баница). доволен-не се троши много, не е давала никакви сериозни ядове.
задоволително порстранство за товарене отзад а отпред е на базата на поло-мааалко тесничко...
съвет-понеже е товарна отзад е усилена и зимата ако е празна има тенденция да хвърля задника по завоите. карай я мааалко натоварена и се усеща много по стабилна-и зиме и лете.
задоволително порстранство за товарене отзад а отпред е на базата на поло-мааалко тесничко...

съвет-понеже е товарна отзад е усилена и зимата ако е празна има тенденция да хвърля задника по завоите. карай я мааалко натоварена и се усеща много по стабилна-и зиме и лете.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
нямам преки наблюдения но орлите са мноо яки машини!
непретенциозни мотори и евтина поддръжка.
зверски здрава ходова част нооо имат един недостатък дето е всеизвестен... ръждопроводи са...
кофтито е че такава кола се купува с цел да се разпори от каране и това че е по нова година ама абсолютно нищо не означава...
кадито има шанс да си изпее реалните километри ако го пробваме обаче...
ако са го пипали по аматьори и поддържа тая функция ще стане мнооого весело...

непретенциозни мотори и евтина поддръжка.
зверски здрава ходова част нооо имат един недостатък дето е всеизвестен... ръждопроводи са...

кофтито е че такава кола се купува с цел да се разпори от каране и това че е по нова година ама абсолютно нищо не означава...
кадито има шанс да си изпее реалните километри ако го пробваме обаче...

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
sergi написа:нищо конкретно не съм чувал за опелските двигатели а за ТДИто всеки знае...
едните били с помпа и дюза , другите само дюзи - не знам
Опел-ските са DTI (защото означението TDI е защитено с патeнт от VAG). Помпа-дюза са специалитет на същия този VAG, но този двигател (90 к.с.) си е с конвенционалната помпа и дюзи, т.е. не е помпа-дюза, където самите дюзи правят високото налягане за впръскване.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”