skotis написа:Да, прав си за разхода, средният е такъв. Като карам мнооого леко спада (според компютъра) чак до 7,5(ама с много зор), нормално е 12;) Значи тази помпа-дюза не е с 500 лв по-скъпа, а с много повече, защото като обикалях да си търся колата, а аз обиколих цяла София, че и Драгичево и Дупница даже...та знам как са цените и са следните: За бял голф (1,4), без екстри - 8000лв., после са сините (1,6), с климатик...те са от 9000 до 10500(с пазарлък до 10300), след това са черните и сребристите GTI-ки! Те, в зависимост от това с кои джанти са и в какво състояние са от 10500 до 12500, нещо такова... Сега за дизелите - най-евтините са 1.9TDI(90 к.с.), след това с една червена буква са малко по-скъпи, защото са 110 коня, следват с две червени буквиТDI и с три червени букви не видях,. Те са 150 коня. Незнам, може и да греша някъде, извинявайте ако е така! Та за помпа-дюза...такъв голф 4, струва 16 000, едно че е мн нов мотор и второ е със 6 скорости. Аз видях само два такива, един в автокъща в Люлин, от където съм, всъщност, и един в Дупница.
За цените си прав,но цената не се определя от цвета на автомобила

Цената се определя о много фактори, като година на
производство, колко е запазен самият автомобил, пробег и т.н.,а 150 к.с. дизелите не езадължително да са оцветени в червено...