На 1-ва скорост,паркирана под наклон прескача!!!
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
На 1-ва скорост,паркирана под наклон прескача!!!
Колеги, като си паркирам Голфетката,под лек наклон,забелязах,че колата прескача/превърта гумите с оборот/. Като я бутна леко,съвсем без особен зор я помествам напред...От какво може да е това!? Казват ми компресия,но нито масло гори,а и по нагорно си върви и си ускорява дори на 4-та скорост
Дайте мнение!
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Вартбург - 2-тактов - си го прави и без да го побутваш...
Оправи си ръчната, ако не е в ред, вкарвай задна, а не 1-ва, когато паркираш по "нанадолнище" и си карай - то ще се чуе...
П.П. АЕК си достига макс. върт. момент при доста високи обороти, твоя може и да е експлоатиран повечко, но още да не му е дошло време за по-сериозни ремонти/разходи.
Оправи си ръчната, ако не е в ред, вкарвай задна, а не 1-ва, когато паркираш по "нанадолнище" и си карай - то ще се чуе...
П.П. АЕК си достига макс. върт. момент при доста високи обороти, твоя може и да е експлоатиран повечко, но още да не му е дошло време за по-сериозни ремонти/разходи.
Последна промяна от kokovanev на Чет 13 сеп 2007 10:40, променено общо 1 път.
- jaden
kokovanev написа:Вартбург - 2-тактов - си го прави и без да го побутваш...![]()
П.П. АЕК си достига макс. върт. момент при доста високи обороти, твоя може и да е експлатиран повечко, но още да не му е дошло време за по-сериозни ремонти/разходи.
Последна промяна от jaden на Чет 13 сеп 2007 9:54, променено общо 1 път.
- jaden
batmilko написа:мърдат си - споко, не се шашкай
ако толко си притеснен - оди ти измерат компресията - полезно е все пак да имаш идея за кво иде реч
В интерес на истината,не съм чак толкоз притеснен/все още/,но ме дразни това мърдане,а и знам,че не е нормално...а за компресията си прав,че трябва да я измеря!
- jaden
kokovanev написа:Май съм "изял" 1 буква "о"...Иначе става дума за пробега... Едва ли е и повод за притеснение, но можеш профилактично да премериш компресията, че и налягане на маслото - не е вредно, стига да имаш време и малко "излишни" средства...
При закупуването на Голфетката на километраж показваше 174 600 км/за което ме съмнява,че е превъртан иначе щеше да е на 135 000,както всички "почти нови" автомобили на Горубляне...а тези км не би трябвало да са "нещо"
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”