Може ли да се сложи хидравлика на волана на Golf 3 ?
- Chocho666
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли да се сложи хидравлика на волана на Golf 3 ?
Здравейте, аз съм нов тук и ще съм благодарен ако някой ми помогне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:Защо ти е допълнителен проблем????Не вярвам да си толкоз слаботелесен ,че хич да не можеш да завъртиш волана???Кой знае как ще ти я монтират колко ще ти вземат и т.н....аз не бих си създавал излишни главоболия...но,това е само мое мнение....
Аз те подкрепям абсолютно,да не говорим,че в движение с механична рейка се врътка по-лесно

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Ами дожаля ми за колегата ...защо да си харчи бадева парите и да се набутва с ненужно оскъпяване на колата....и после като почне да му свири хидравликата ще пуска теми Хидравликата свири-български монтаж[/b[b]].....Има да и приглася с партизански песни ..... и псувни!
Доктора, ме кефи яко и за пореден път е прав. Колега много пари за нищо - ако си с по тънки гуми -165 и напомпани на 2атм - волана се върти без проблем с една ръка - споделям от собствен опит - 74 килограма съм 183см - не съм Шварци - ама волана си въртя без проблем с една ръка на място. Незабравяй - че важно нещо за лекото въртене на волана е и правилно регулирана предница.

P.S. към доктора

- Chocho666
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря
Уважаеми Господа, благодаря на всички ви за мненията и понеже не е етично, човек да лъже
мисля, че сега е времето да кажа, че съм МОМИЧЕ, но умишлено се представих за Господин, защото предполагам, че като колеги гледате по-сериозно на представители от вашия пол. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
купуваш си друга рейка и хидравличната помпа и си 6
но ако ме питаш не си струва защото не е много евтино
аз мислих преди време да си сложа хидравлика на 2-ката но ми искаха доста пари и се отказах
предпочитам да си я карам така по добре осещам колата на пътя имам пряк контак с предните гуми
за маневри на място е малко кофти но се свиква
но ако ме питаш не си струва защото не е много евтино
аз мислих преди време да си сложа хидравлика на 2-ката но ми искаха доста пари и се отказах
предпочитам да си я карам така по добре осещам колата на пътя имам пряк контак с предните гуми
за маневри на място е малко кофти но се свиква

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До колкото си спомням втора употреба пълен комплект около 200 лв. без разбира се труда !! Виж в форума(продава) колегите продават разкомплектовани автомобили....питай там
А за това дали е добре или зле да имаш хидравлика на волана естествено е че е по добре да има ,я колегите дето отхвърлят хидравликата да идат да видят разликите в цената на автомобилите по салоните,или да си свалят тяхната и да ти я продадат на теб а те да се сдобият с известна сума.....май няма желаещи ама разтегачи на локуми има
А това мъж или жена си само ти си знаеш
А за това дали е добре или зле да имаш хидравлика на волана естествено е че е по добре да има ,я колегите дето отхвърлят хидравликата да идат да видят разликите в цената на автомобилите по салоните,или да си свалят тяхната и да ти я продадат на теб а те да се сдобият с известна сума.....май няма желаещи ама разтегачи на локуми има

А това мъж или жена си само ти си знаеш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”