http://www.nap.bg/files/file_download.pubdocument?p_doc_id=657
hilqdarka написа:scuba написа:hilqdarka написа:A как прескочи паролата на PDF-a
Не съмpdf формата принципно се приема като картинка... Fine Readar_a просто отваря картината (което не е забранено в файла) и после си я разчита като текст (реално няма никаква работа с pdf_a) И така няма нужда от парола
Стана ми много интересно как сатва номера та си инсталирах програмата. Имам още един въпрос: успях да ги вкарам като картинки, но всяка страноца поотделно има ли начин да станат всички на веднъж
scuba написа:Е не ти ли обясних скоро как да го направиш? Или не беше на теб?
Опааа.. не било на теб:hilqdarka написа:scuba написа:hilqdarka написа:A как прескочи паролата на PDF-a
Не съмpdf формата принципно се приема като картинка... Fine Readar_a просто отваря картината (което не е забранено в файла) и после си я разчита като текст (реално няма никаква работа с pdf_a) И така няма нужда от парола
Стана ми много интересно как сатва номера та си инсталирах програмата. Имам още един въпрос: успях да ги вкарам като картинки, но всяка страноца поотделно има ли начин да станат всички на веднъж
С 2 думи: вкарваш pdf_a във fine reader и той си я прочита. После запазваш в word и всичко е ток и жициУспех
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: railfan и 48 госта