мернах че, ауди са се договорили за 5 ст на литър отстъпка, та ми хрумна
защо и ние нямаме, не знам все пак ЕКО не ми вдъхват доверие много, но Лукойл мисля, че освен, че ги има навсякъде, имат и по-добър бензин,
Сега вярно е, че клубът не печели нищо от Лукойл, но реших да попитам

Лукойл карти за клуба?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не е лошо да се опита. Как точно Ауди-колегите са го договорили - нещо минимални количества ? Аз ползвам такава карта за 5 ст/литър отстъпка (изискването е да е на "чиста" Лукоил (не "смесена" с "Петрол") и да плащам в брой, което аз рядко правя). Смея да твърдя че на Лукоил е най-качественото гориво - поне дизеловото. ЕКО не че са лоши, ама с тях имам по-висок разход. А пък ако може да се договорят нещата както с ЕКО - по някоя стотинка и за клуба, ще е просто супер.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
аз па зареждам само на ЕКО, само с картата за отстъпка, която за мен е пренебрежима, но съм един от хората, които "накапват" локвата кинти за клуба
и ми е кеф
ако имам карта на Лукойл - 5 ст. за мен, но за клуба нищо
и карта на ЕКО - 2 ст. за мен и 3 ст. за клуба
пак ще зареждам на ЕКО

пак ще зареждам на ЕКО

Последна промяна от batmilko на Чет 13 сеп 2007 15:19, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
бобо7 ми подари карта на Лук Ойл с 5ст отстъпка ...и аз я подарих на другbatmilko написа:аз па зареждам само на ЕКО, само с картата за отстъпка, която за мен е пренебрежима, но съм един от хората, които "накапват" локвата кинти за клубаи ми е кеф
пак ще зареждам на ЕКО

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Аз се сещам за поне 2 промоции с карти - все по 5 ст/литър (2 ст/литър за газ); едната беше обвързана с някакво време - явно тя е изтекла. Другата (която аз имам) е "безсрочна".
Като гледам какви бройки се поръчват в Ауди-клуба, не е лошо да се вземем в ръце и да покажем кои са по-многобройни и организирани.
Най-добре ще е ако може да се договорят с Лукойл същите условия, както с ЕКО (т.е. да влиза нещо и в касата на клуба).
Като гледам какви бройки се поръчват в Ауди-клуба, не е лошо да се вземем в ръце и да покажем кои са по-многобройни и организирани.
Най-добре ще е ако може да се договорят с Лукойл същите условия, както с ЕКО (т.е. да влиза нещо и в касата на клуба).
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”