Занимавам се от години с горива и знам кой какво предлага.За да излезеш прав по тази тема,можеш да се възползваш от правото си да заключиш темата!dobrinb написа:H2O написа:Лукойл имат лоша нафта! На ЕКО нафтата е същата,от Лукойл....
Тези изказвания, меко казано, са далеч от истината. Нищо от това не е вярно ...

Лукойл карти за клуба?
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
мога да ви кажа само, че от проучването на колегата Явор (Inkozi) от Ауди Клуб България резултата е следния :
от всички по-големи вериги такива карти дават Еко и Лукойл, варианта при Еко го знаете - отстъпка за вас и пари за клуба, при Лукойл отстъпката е само за този, който носи картата, т.е. клуба не получава нищо. Същото това е написано и във форума на АКБ, но темата е дълга за четене.
А до колегите, които смятат Лукойл-ската нафта за лоша - миналата година - можеби, тази година с налагането на европейските норми явно нещата са се променили, колата ми е на над 250хил.км. и дава разход като по книжка, миналата година беше с около 1 литър/100км отгоре. Всъщност като се замисля май е от началото на лятото тази промяна в разхода при мен, пък колата хич не я жаля и с тези задръствания ....
от всички по-големи вериги такива карти дават Еко и Лукойл, варианта при Еко го знаете - отстъпка за вас и пари за клуба, при Лукойл отстъпката е само за този, който носи картата, т.е. клуба не получава нищо. Същото това е написано и във форума на АКБ, но темата е дълга за четене.
А до колегите, които смятат Лукойл-ската нафта за лоша - миналата година - можеби, тази година с налагането на европейските норми явно нещата са се променили, колата ми е на над 250хил.км. и дава разход като по книжка, миналата година беше с около 1 литър/100км отгоре. Всъщност като се замисля май е от началото на лятото тази промяна в разхода при мен, пък колата хич не я жаля и с тези задръствания ....
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
И аз съм с 2 ръце за карти на лукойл.Да ви кажа че горивата на лукойл са 100 пъти по добри от тези на ЕКО
. А тия на ЕКО са големи мошенници
.Особено за газ-та яко мамят. При 40 л бутилка която се пълни 80 % тоя ми сипва 39 л и му викам спирай бе,ще гръмна някаде
.На ЕкО ми даваше 11/100 ,а сега зареждам на Лукойл и ми дава 9
.нЕма се преебем повече на тая бензиностанция дори и без пари да ми дават гориво
.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
И на мене Еко-то ми е далече.Имам карат за отстъпка на Лукойл ,но тя е от промоцията-демек лимитирана за 1 година.Много ще се радвам да има такива карти щото за реждам само там.По въпроса за нафтите съм правил доста експерименти - с нафтат на чистия Лукойл/не петробски/колата харчи най-малко-за вървеж не казвам нищо щото тва е ебати субективното.По-добра беше само Спринт дизел който с навлизането на Евро 5 вече го няма в стария си вариант
,но и той не си заслужаваше 15 те стотинки спрямо Супердизел-а на Лукойл.Единственото лошо е че тяхната нафта прави повече сажди по аспуха.За чистотата и пък не ми се говори след 40к километри като отидох за смяна на нафтовия филтър Никси го отвори и съжалявах че съм го сменил-чист като сълза 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
то би било хубаво да се направят такива карти но само ако клуба печели нещо иначе нема смисал , на един резервоар 1лев отстъпка ? не вярвам на някой толко да му се досвиди тоя лев... зареждам на ЕКО не за тва че като сложа за 10 лева ще ми искат 9.90 ами за това че нещо влиза в клуба , даже тия 10 стотинки не ги и прибирам...
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:то би било хубаво да се направят такива карти но само ако клуба печели нещо иначе нема смисал , на един резервоар 1лев отстъпка ? не вярвам на някой толко да му се досвиди тоя лев... зареждам на ЕКО не за тва че като сложа за 10 лева ще ми искат 9.90 ами за това че нещо влиза в клуба , даже тия 10 стотинки не ги и прибирам...
на еко картите това е основната идея

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”