Макларън-Мерцедес бе изхвърлен от календара на Формула 1!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хора, вие изкарахте болида на МакЛарън пребоядисано Ферари! Като са крали от ферари(откраднали са информация, но далеч не е сигурно, че са я приложили), защо колата им в момента е дотолкова по-добра, че дори и с по-лоша тактика(справка-последното състезание) ги смазаха(точно смазаха-Хамилтън за 15-тина обиколки прави 25сек на Кими)...
М/у другото тепърва ще има обжалване-че няма да им върнат точките, това е ясно, но със сигурност глобата ще намалее.
М/у другото тепърва ще има обжалване-че няма да им върнат точките, това е ясно, но със сигурност глобата ще намалее.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Крали са информация само за да се убедят, че от ферарито нищо не стаа...
Няма ли най-накрая някой да направи нова Ф1, защото от идиотиите на този дърт педал Екълстън ми е дошло до гуша
Хайде да изхвърлят Макларън или да ги махнат от борбата за титлата и да видим, кой ще ги гледа и колко ще им паднат приходите.
И въпреки че съм фен на Кими, ако спечели по този начин титлата, ще е срам и резил
Тъпи макаронаджии

Няма ли най-накрая някой да направи нова Ф1, защото от идиотиите на този дърт педал Екълстън ми е дошло до гуша

Хайде да изхвърлят Макларън или да ги махнат от борбата за титлата и да видим, кой ще ги гледа и колко ще им паднат приходите.
И въпреки че съм фен на Кими, ако спечели по този начин титлата, ще е срам и резил

Тъпи макаронаджии

- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:Аз несмятам че е прекалено,тъй като по този нчин Макларън са си помогнали нечестно за да натрупат точките си.Жалко за Хамилтън,защото наистина можеше да стане шампион в дебютния си сезон
Отнемат се точките само на тима. Не на пилотите. Хамилтън пак ще си е шампон, но Макларан отпада от отборното класиране.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI, ще ми кажеш ли какви точно глупости говоря и кое точно не ми е в час?! Ти лично видял ли си, чул ли си дори някой от ферари да е казал-"ето това в колата на МакЛарън е изкопирано от ферари"
Щото аз не съм...
И един лек съвет-не е добра идея да казваш на непознат човек, че не е в час по дадена тема. Да не се окаже, че в крайна сметка ти си тоя дето не е в час и говори глупости...
Щото аз не съм...
И един лек съвет-не е добра идея да казваш на непознат човек, че не е в час по дадена тема. Да не се окаже, че в крайна сметка ти си тоя дето не е в час и говори глупости...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”