Домашно кино на Сони, не че са лоши ама много лошо съотношение цена качество, хубаво е че предлагат удобство свързани със Сони ТВ се синхронизират и се работи с едно дистанционно. В момента хит са тези с УСБ порт и ХДМИ. Панасоник като звук за добри. Но Телевизора е важен, за плеър може и компютър да се ползва, което е доста добро решение. В замунда има HD секция с много филми.
За инчове: 26 има замо U u S, 32 няма full HD, Т серия не съм виждал в България, но тя ще се явява заместник на S. За D панела, наричам го панел а не серия, защото самата матрица е различна 10 битова, 100 херцова и с много по-голям контраст и яркост. Съответно почти двойно по-скъпа от останалите и за момента е неизгодна. Цифрите 00, 10, 20, 30 които се намират след примерно 32S25** означават различните разцветки 00-тъмно сребрист, 10-графит, 20-светло сив, 30-черен.
Помощ при избор на LCD
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След всичко изчетено по форуми съвсем се обърках и купих Panasonic Viera TX-26LM70P. Този ТВ ми хареса най-много като образ след 2 часа висене в Техномаркета пред телевизорите... SONY-тата не ми харесаха. Консултантите пък идея нямат и се опитват да пробутват Самсунг-и ... Сега ми отана само чуденето за HDMI DVD, дали да е PHILIPS DVP-5960(80) или PANASONIC S52E.
Последна промяна от Cherepaha на Чет 13 сеп 2007 15:12, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
еми хайде тогава кажи си мнението за ТОВАSkruji написа:В момента Сони имат няколко серии телевизори U,P,S,D,V,W,X като U u V най вероятно няма да се правят вече. Тези U u P са най ниския клас и изобщо не си заслужава да се купуват. Защо: защото ползват некачествени екрани (матрици), дефектни или с други марки примерно Самсун и ЛГ. Много лошп за репутацията на Сони. Като цена качество S u V са най добри, ама гледайте като купувате да са с числото 25 след буквата или 30 това са по-новите модели. Имат си хубав процесор BRAVIA ENGINE (BRAVIA - BEST RESOLUTION AUDIO VIDEO INTEGRATED ARCHITECTURE). Докато този процесор липсва на по-ниския клас. W u X са вече с BRAVIA ENGINE PRO u Ex и FULL HD RESOLUTION (1920x1080).
Клавиятурата на която пиша е ужасна и ще продължа по късно
Питайте ако ви интересува нещо . И ДВД с HDMI само на реномирани марки, не взимайте куче марки.
и за ТОВА
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
LILO&STICH написа:еми хайде тогава кажи си мнението за ТОВАSkruji написа:В момента Сони имат няколко серии телевизори U,P,S,D,V,W,X като U u V най вероятно няма да се правят вече. Тези U u P са най ниския клас и изобщо не си заслужава да се купуват. Защо: защото ползват некачествени екрани (матрици), дефектни или с други марки примерно Самсун и ЛГ. Много лошп за репутацията на Сони. Като цена качество S u V са най добри, ама гледайте като купувате да са с числото 25 след буквата или 30 това са по-новите модели. Имат си хубав процесор BRAVIA ENGINE (BRAVIA - BEST RESOLUTION AUDIO VIDEO INTEGRATED ARCHITECTURE). Докато този процесор липсва на по-ниския клас. W u X са вече с BRAVIA ENGINE PRO u Ex и FULL HD RESOLUTION (1920x1080).
Клавиятурата на която пиша е ужасна и ще продължа по късно
Питайте ако ви интересува нещо . И ДВД с HDMI само на реномирани марки, не взимайте куче марки.
и за ТОВА
Баци това са много скъпи уреди. Домашното кино според мен прекалено скъпо, а ТВ-то е стар модел но златен. Действително говорим за много високо качество. Ако имаш възможност това е твоята комбинация, макар че аз съм на принципа компютър вместо ДВД. За Днес нямам време да пиша повече

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз избрах това http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024786 - Някой ако знае повече инфо - най-ме интересуват гаранционните условия.Другото е има ли от къде да го взема по евтин от обичайните Технополис и Техномаркет
- Skruji
- Двигател:
Много добър избор колега, цените на Сони обикновено са еднакви навсякъде. Само че в момента нещо от Сони българия се ослушват и няма внос, пък и скоро се чака новия модел на 26", който ще е и на много по-висока цена. Така че ако си решил купувай. В някои случаи е по-добре даже да вземш и мостра, понеже е работила и можеш да видиш за думнали пиксели. Гаранцията е 24 мес. като за пикселите беше нещо на кв. см ама не съм много запознат. 

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Имаш ли си на представа дали някой дава гаранция за нула изгорели пиксели?
Направо кажи да ти свалят изложения. Аз така направих ...
И щом си се навил за СОНИ - погледни 26P2530K. Аз доста време прекарах в наблюдение на ТВ в магазините и това СОНИ беше като, че ли с по убав образ от другите СОНИ-та. По-плътно беше черното някак си.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
P е ниския клас с матрица на Самсунг.Наблюдениета в магазина както писах са много зле-на всеки различен телевизор пуснато нещо различно
След 3 обикаляния на магазини всеки път различен телевизор ми изглаждаше с най-хубава картина
Иначе ако погледнеш сайтовете дето ги даде колегата ще разбереш че S е с BRAVIA ENGINE а не бравия/колко са хитри само
/ и сензор за светлина за динамична промяна на картината.Две уж малки подробности който имат доста голямо значение за картината.Разликата в цената е обаче само 50 лева
ама всеки копува P - щото в магазина пише промоция 

- Skruji
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:P е ниския клас с матрица на Самсунг.Наблюдениета в магазина както писах са много зле-на всеки различен телевизор пуснато нещо различноСлед 3 обикаляния на магазини всеки път различен телевизор ми изглаждаше с най-хубава картина
Иначе ако погледнеш сайтовете дето ги даде колегата ще разбереш че S е с BRAVIA ENGINE а не бравия/колко са хитри само
/ и сензор за светлина за динамична промяна на картината.Две уж малки подробности който имат доста голямо значение за картината.Разликата в цената е обаче само 50 лева
ама всеки копува P - щото в магазина пише промоция

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Skruji написа:... ама трябваше да избереш Сони.
А, защо? Доста почетох и общо взето мненията за моделите S,P,U не бяха добри.
Панасоника е с IPS-Alpha LCD Panel, за който твърдят, че е много добър. Има си важната екстра C.A.T.S. (Contrast Automatic Tracking System) и V-real II, а е и събиран в Чехия.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”