Хаха - ха, ти ще ме скъсаш от смях, отказа табекса, а не цигарите а??? Smackbumickata написа:Мани, мани. Аз преди бая години си закупих тая пущина. Толкова гадно ми ставаше от табекса докато пуша, че още на втората седмица отказах табекса.
Та въпрос на воля преди всичко.
Отказване на цигарите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пафках ги пущините 23-24 годни с 4 прекъсвания - за 3-4, за 6 и пак за 3-4 месеца. Последното е от Февруари насам. Номера става само ако си яко болен и след това е по-лесно. Поне при мене беше така. Иначе никакви други фатки не помагат. Кофтито е, че палнеш ли една след време и гориш. Дано устискам да не се прелъжа пак. Пожелавам го и на всички други, решили да се отърват.
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
Беше далечната 1984. Пушех само с лула - clan и amphora предимно. Голям кеф, но си е чиста отрова
като се насмучеш яко. Една нощ с щур купон палех лула след лула (никога не се пали топла лула, та аз бях оборудван с две Screwy ) и яко Guin . Нямам спомен колко пъти, но на сутринта езика ми беше дебел поне 2 см. В кесията, тютюн беше останал за една лула и резен ябълка. Така си седи и до днес. Казах повече НИКОГА! И край.
Не трябва да се мисли в посока "какво ще ми стане ако изпуша само една...." ; " сега имам повод за една..." и подобни.
Правилният начин е: "Аз съм нов човек, вече не пуша, тези цигари останали в кутията са от ... години и с това се гордея. Опитай и ти!"
Успех.
По голям кеф е на моите години да можеш бегом да качиш 11 етажа и да имаш въздух за още 5

Не трябва да се мисли в посока "какво ще ми стане ако изпуша само една...." ; " сега имам повод за една..." и подобни.
Правилният начин е: "Аз съм нов човек, вече не пуша, тези цигари останали в кутията са от ... години и с това се гордея. Опитай и ти!"
Успех.
По голям кеф е на моите години да можеш бегом да качиш 11 етажа и да имаш въздух за още 5

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
И аз не пуша... и никога не съм пушил. И много ми е гот
На майка ми една колежка отказала цигарите миналия месец и накрая на този вече се вижда с 250 лева по-висока заплата
Така че, мислете му - спирането на цигарите води до покачване на жизнения стандарт на цялото население - пушещите имат повече пари, а непушещите дишат чист въздух 

На майка ми една колежка отказала цигарите миналия месец и накрая на този вече се вижда с 250 лева по-висока заплата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”