Лукойл карти за клуба?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Предлагам да не се разгаря излишна полемика за това дали си струва или не. Никой не е задължен да взема карта, нали така - всичко е по желание. Който иска - взема. Който не иска - не, и не пречи на останалите. Моля ако някой може да помогне в преговорите, да го направи. А пък тези, които не искат да си вземат отстъпката, и съответно искат да я дадат на клуба, могат да си я събират и да я превеждат по сметката, или пък на някоя среща (локална, месечна, събор, ...) да я предават. Ако искаш да направиш нещо, все ще намериш начин. Ако не искаш, пък все ще си намериш оправдание.
gr_kanev
Предлагам да не се разгаря излишна полемика за това дали си струва или не. Никой не е задължен да взема карта, нали така - всичко е по желание. Който иска - взема. Който не иска - не, и не пречи на останалите. Моля ако някой може да помогне в преговорите, да го направи. А пък тези, които не искат да си вземат отстъпката, и съответно искат да я дадат на клуба, могат да си я събират и да я превеждат по сметката, или пък на някоя среща (локална, месечна, събор, ...) да я предават. Ако искаш да направиш нещо, все ще намериш начин. Ако не искаш, пък все ще си намериш оправдание.
Добре казано. И аз сам твърдо за такава карта в Лукойл. Щом за други форуми може, значи и за нас ще може. Трябва да видим, кой е най-добър в преговорите и да говори с тях (Лукойл)
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
На мен ми дадоха такава карата за Лукойла от пенсионния ми фонд : "Съгласие" ,също зная ,че и ЦКБ Сила дават.
Ама си е пак неква далаверка. Последно заредих за 60 лв и ми направиха остъпка 1.6 лв. Освен това си купих и два кроасана и тях ги прекараха през картата , и за тях някакво намаление ползвах
. щях да гледам какво ,ама после забравих и ...
Ама оставете кроасаните ,то там и масла,течности и други работи има
Ама си е пак неква далаверка. Последно заредих за 60 лв и ми направиха остъпка 1.6 лв. Освен това си купих и два кроасана и тях ги прекараха през картата , и за тях някакво намаление ползвах

Ама оставете кроасаните ,то там и масла,течности и други работи има
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Лукойл карти за клуба?
Трябва ми карта от Лукойл но не ми дават от бензиностанцията викат ми да направя някаква покупка от тях няпример да купя масло за 100лв и тогава ще ли са да ми дават...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”