верно е един мой авер ми разказваше че някъв негов човек който работи като монтьор в сервиза на Пежо в Франция и той му казал че 307-цата е най проблемната кола / в смисъл с най много дефекти /
Ами моя съвет и на човека е карайте си VW , не си купувайте Пежо 307 за да не сте винаги при майстор Mad
само не разбирам аджаба туй с пижата нас като как точно ни касае?! ... виждам, че вече леко се прокрадват нещица а ла "пежото е скапано, купувайте си само фауве" - верну, че сме си фенове на наш'ту си ма тряя ли да плюим по другите марки?! ... инак се дразним кат другите плюят по наш'та ... ми нема кво да се чудим защо има дразги между авто-форумите
Ами то май не остана марка която да не издърпва.Наскоро не прибираха ли Туарег-и?Или се лъжа Погледнато от българска гледна точка това си е далавера.Винаги отремонтирването е съпътствано и с някаква екстра,като смяна консумативи,безплатен преглед и подобни.То няма автомобил без повреди.Но когато се отраняват навреме,а в този случай и без пари е добре.
Jerom написа:Ама то верно им стана на много марки навик да си изтеглят колите
Абе май просто навремето не са го правили, нищо че да кажем по нднешните стандарти би трябвало. Интересно ми е вносителите в БГ дали също си поемат колите за recall.
В един от тестовете на ауто билд...за 100 000км...това пежо даде най-много дефекти, представяте ли си - каква излагация на теста...А французите нещо коментираха, че било много рядко срещано ли - нещо такова:-)
Според мен на всеки производител му прави чест да се грижи за вече продадената си стока.
Я се сетете има ли случай някоя жигулка да е била изтеглена за отстраняване на дефект?
Един приятел миналата година слезна от Омега на Рено5 и много се кефише на разхода.Еуфорията продължи 2дни,спука гума и като извади въртока за крика...общо взето той се усука и така приключи моя приятел с френските коли.Съмнявам се на всичките да е така но факта си е факт.
Ами аз като искам да прокълнем някой му казвам "Френска кола да караш дано".
И в интерес на истината скоро сменях радиаторчето на парното на моя Г3, което си беше първото нещо сдало багажа в колата (Ваското1 ми е свидетел, thanks за което ). И познайте каква марка беше: VALEO - made in France...викам си една френска част да има в Голфа и тя първа да се повреди.....кво друго да кажа.....
а-а-а- Бърди, виж си съединителя, да не се окаже някое валео и той п.с. валео е сериозна фирма и по корсата имам доста нещо от нея, като например фаровете
Maks написа:Един приятел миналата година слезна от Омега на Рено5 и много се кефише ......
Даже и според заклетите карачи на рендета 5-цата не е кола:) Аз имам един приятел дето никва друга кола не признава освен френската - като му кажа рено 5 са и тои вика "Бе кви рена са 5-ците. тва е срам за марката"