Досега не ми е оставало време да пиша ... ама искам да се оплача днес!
Тъжна новина! :(
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъжна новина! :(
Здравейте колеги!
Преди 17 дена ме удариха на хладилника в София странично и ми ... ебаха майката на половерчето!
Тия дни ще мога и снимки да кача че сега съм на работа! Та ... самият удър е в пантите на предна дясна врата ... предна дясна гума и калник са смачкани заедно с цялата предна и цялата задна врата!
Не успя да ми скъса носачите и предното окачване но е малко поизкривено! Майсторът ми в плевен търси от 2 седмици десни врати .... ако някой знае от къде мога да си купя две ... по възможност предната оборудвана с машинка за ел.стъкло. Хубавото е че няма удар в гредата, има само една съвсем малка чертичка ккоято ще я видите на снимките!
Мисля че и предният калник ще трябва да се смени ама той май по-лесно ще може да се намери! Другият проблем който ста е че ми светнаха лампите за АБС-а и за Аирбег-а ... незнам защо ... ама светят постоянно! Някакви идеи? 
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Много съжалявам колега,неприятна и гадна случка
Виж тази морга,вярно че е чак в Пазарджик,но пак е вариант,има и форма за запитване.Успех с ремонта
Дано да си го оправиш с по малко ядове
http://www.arion-auto.com/avtomobili.ph ... perPage=10
Виж тази морга,вярно че е чак в Пазарджик,но пак е вариант,има и форма за запитване.Успех с ремонта
http://www.arion-auto.com/avtomobili.ph ... perPage=10
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
Здраве да е колега, ламарини се изправят, важното е да си жив и здрав
иначе и мен ме удариха тия дни бая по-малко, но неприятностите са най-гадното и въртелите до самото оправяне....
а мен ме зажулиха, впрочем - 3 пъти за последната седмица и забележи и трите пъти колата си беше паркирана... опа, излъгах, веднъж аз бях виновен
иначе и мен ме удариха тия дни бая по-малко, но неприятностите са най-гадното и въртелите до самото оправяне....
а мен ме зажулиха, впрочем - 3 пъти за последната седмица и забележи и трите пъти колата си беше паркирана... опа, излъгах, веднъж аз бях виновен
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко раздвижване по въпроса!
Намерих си дългоочакваната предна врата!
И майстора ми обеща, че тия дния (четвъртък и петък) я разглабя и вика застрахователите на 2-ри оглед, след което я започва!
Незнам какви още части е намерил той, но се радвам че аз успях да си намеря вратат и директно го пратих да си я вземе! 
Намерих си дългоочакваната предна врата!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”