Проблем със скоростите на Голф 2 GTI
- cruzeiro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със скоростите на Голф 2 GTI
Имам много странен проблем със скоростите.Колата беше на бояджия и той я е карал след като я е боядисал.Днес си взимам колата включвам на първа скорост и тръгвам,но се оказва че съм вкарал задна
.Вие знаете че задна скорост се включва като се натисне лоста надолу,но при мен не знам как е станало задната скорост е отишла на мястото на първа
Веднага си помислих че тъпият бояджия не е знаел как се вкарва задна и е приложил сила при опитите си.След много мъки успях да нацеля първа за да тръгна,но доста трудно след множество опити.Първа скорост за да се вкара трябва лоста да се натисне нагоре и после със сила малко вляво но доста трудно влиза.Къде може да е проблема???Има ли начин да се върнат скоростите на старото положение?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:05, променено общо 1 път.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи зависи кое точно е счупено. Ако е счупен ограничителя който е на самото купе с 2 нита хванат е кофти щото май не се продава като резервна част. /при мене е счупен точно този ограничител/
Ако е счупено палчето на самия лост /то пак играе ролята на ограничител/ сигурно ще се продава като резервна част. Кофти е смяната щото се сваля целия лостов механизъм и трябва да се напасва после.
Ако е счупено палчето на самия лост /то пак играе ролята на ограничител/ сигурно ще се продава като резервна част. Кофти е смяната щото се сваля целия лостов механизъм и трябва да се напасва после.
- cruzeiro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дано да е само палчето на скоростния лост,тоя бояджия ще ми излезе златен много се чудя защо е карал колата из квартала вместо да я държи само в гаража докато си я взема,може ли да е толкова тъп да не знае как се включва задна на Голф.
Ники ти как караш със тоя проблем не ти ли се е случвало да ги блъскаш по светофарите,аз днес докато се прибера на 2 пъти да ударя колата зад мен добре че го очаквах и бързо пусках аварийките,докато успея да вкарам първа

Ники ти как караш със тоя проблем не ти ли се е случвало да ги блъскаш по светофарите,аз днес докато се прибера на 2 пъти да ударя колата зад мен добре че го очаквах и бързо пусках аварийките,докато успея да вкарам първа
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:05, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
има една много печеливша техника с която може да караш докато му намериш колая.
значи:
хващаш лоста с 2 пръста под топката и прилагаш усилие нагоре. след това като го поддържаш нагоре минаваш през втора и директно засилваш напред първа-не можеш да сбъркаш! пробвано е и работи.
и освен това-на бас се хващам че бояджията ти е бая едър мъж-ти ми кажи дали е така и аз ще ти кажа как ти е гамисал задната.
значи:
хващаш лоста с 2 пръста под топката и прилагаш усилие нагоре. след това като го поддържаш нагоре минаваш през втора и директно засилваш напред първа-не можеш да сбъркаш! пробвано е и работи.
и освен това-на бас се хващам че бояджията ти е бая едър мъж-ти ми кажи дали е така и аз ще ти кажа как ти е гамисал задната.
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На моя голф 2 имаше същите симптоми, заради 1 пластмаска която струва 2 кинта. Лошото е, че нямам фотоапарат да снимам да ви покажа за що иде реч. В двигателния отсек, като погледнете зад кожуха на скоростната кутия се намира. 5 см. е дълга пластмаската с 2 ябълки (като става) който са кухи и се закрепват за 2 метални лостчета.
Пластмаската я купих от един магазин до горубляне. Някъде по средата на улицата с автокъщите свивате на ляво (ако идвате от метро) и на следващия светофар от ляво пак е магазинчето.
Пластмаската я купих от един магазин до горубляне. Някъде по средата на улицата с автокъщите свивате на ляво (ако идвате от метро) и на следващия светофар от ляво пак е магазинчето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”