Може ли да се сложи хидравлика на волана на Golf 3 ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Благодаря

Мнениеот Теодор » Пет 14 сеп 2007 21:51

Chocho666 написа:Уважаеми Господа, благодаря на всички ви за мненията и понеже не е етично, човек да лъже :D мисля, че сега е времето да кажа, че съм МОМИЧЕ, но умишлено се представих за Господин, защото предполагам, че като колеги гледате по-сериозно на представители от вашия пол. :wink:
    Значи слабо се ориентираш във форума все още щом мислиш че разграничаваме отговорите си според пола на питащия :cry:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Re: Благодаря

Мнениеот kam_tod » Пет 14 сеп 2007 21:55

Теодор написа:
Chocho666 написа:Уважаеми Господа, благодаря на всички ви за мненията и понеже не е етично, човек да лъже :D мисля, че сега е времето да кажа, че съм МОМИЧЕ, но умишлено се представих за Господин, защото предполагам, че като колеги гледате по-сериозно на представители от вашия пол. :wink:
    Значи слабо се ориентираш във форума все още щом мислиш че разграничаваме отговорите си според пола на питащия :cry:

Абе не е баш както го казваш, ама нейсе... mhihi
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
Според мене си е права.

Потребителски аватар
hakerov
Автомобил:
Двигател:

Голф 2

Мнениеот hakerov » Съб 15 сеп 2007 10:14

На брат ми е голф 3-92г и няма хидравлика,мойта е 2-89 и допълнително и е слагана хидравлика и клима.Така че може да си сложиш.На празен ход крайно ляво или дясно просвирва ама натоварването е голямо.Важно на тебе да ти е гот(лично мнение)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”