Смяня на километражно табло на В3
- MADZABAR
- Автомобил:
- Двигател:
Смяня на километражно табло на В3
Имам В3 1989г при този модел в дясно до километража се намира аналогов часовник и няма оборотомер. Въпросът ми е дали мога да си сменя това табло с някое от следващите модели, при които на мястото на аналоговия часовник има оборотомер и часовника е дигитален. (Дали ще е много врътка ако става въобще?)
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Може! Като за начало обръщаш внимание на това, къде ти е индикатора за мигачите, това е най- сигурния вариант, че изводите на буксата ще ти дойдат точно, без допълнителни корекции и най малко главоболия.
1. Горе високо две стрелки, наляво и надясно отделни за ляв и десен мигач- за модели след 90-та год.
2. Долу ниско един индикатор- общ, какъвто смятам, че е твоя случай.
Колата не си написал, но предполагам ти е бензин- оборотомера 7000об.
Ако това табло, което намериш е до 240км.ч. си слагаш твоя, това става поне лесно.
П.П. Също така напиши в търсачката: оборотомер табло смяна и му задай да търси за всички въведени думи, гаранция че ще има какво да прочетеш!
Дори и твоята тема ще излезе...логично е... 
1. Горе високо две стрелки, наляво и надясно отделни за ляв и десен мигач- за модели след 90-та год.
2. Долу ниско един индикатор- общ, какъвто смятам, че е твоя случай.
Колата не си написал, но предполагам ти е бензин- оборотомера 7000об.
Ако това табло, което намериш е до 240км.ч. си слагаш твоя, това става поне лесно.
П.П. Също така напиши в търсачката: оборотомер табло смяна и му задай да търси за всички въведени думи, гаранция че ще има какво да прочетеш!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Смяня на километражно табло на В3
MADZABAR написа:Имам В3 1989г при този модел в дясно до километража се намира аналогов часовник и няма оборотомер. Въпросът ми е дали мога да си сменя това табло с някое от следващите модели, при които на мястото на аналоговия часовник има оборотомер и часовника е дигитален. (Дали ще е много врътка ако става въобще?)
Може и става за не повече от 10-15 мин.
ГЛЕДАМ , че си от Пловдив пиши на ПМ ,ако те интересува нещо имам даже и едно такова табло.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
едно вапросче да сам по сигорен волана трябва ли да се маха при вадене на измервателните уредите благодаря все пак
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L