п.п.за ладата на Дилян - по голяма селяния не съм виждал никога,като имат претенции да направят нещо повече,няма да влагат средства в тоя таралясник с ламарини като вестници

Спирам дотук,нямам намерение да споря с теб,живи и здрави

JoJoStYlE написа:Montisin нов съм във форума но се зачетох за Lanzar-a дето говорите това за мене е най-хубавата марка говорители лично съм ползвал една 15-ка във Jetta.Малко трудно се издържаше макар и да не е до край усилено със Thunder усиловател...Ползвам съм и други ама това се оказа най сполучливото.....Сега съм с Г3 още по-добра акустика има според мене
golfarata написа:абе Мемфисе тоя Херц ела да го "звукнеме" на моя скапан бошман с 2 намотки............... да го спукаме като jbl-а па после бат Ице нека го поправи.............. Яка спам тема се очертава...............айде със здраве и от мене братци. имаме много говорене още по темата!
montisin написа:JoJoStYlE написа:Montisin нов съм във форума но се зачетох за Lanzar-a дето говорите това за мене е най-хубавата марка говорители лично съм ползвал една 15-ка във Jetta.Малко трудно се издържаше макар и да не е до край усилено със Thunder усиловател...Ползвам съм и други ама това се оказа най сполучливото.....Сега съм с Г3 още по-добра акустика има според мене
значи имаш добър слух ланзар си остава едина от водещите марки
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта