Костенурка, ама жива
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Костенурка, ама жива
Абе искам да попитам, има ли някой, който разбира или гледа костенурки, че вчера намерих една на пътя (щях да я сгазя) и даже не знам каква е. Дали е застрашена, дали не е, как се гледа.... Ей такива работи. Надявам се някой да помогне. А пък животното е бая големичко - къде 30 санта май гони
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
scuba, преди години баба ми гледаше такова животно почти 15 години
Нейната беше абсолютно всеядна, но наблягай на треволяк - марули, краставици, спанак, домати абе общо взето каквото се сетиш (даже обелки от картофи ядеше) В друга паница и слагаше вода, но сега като се замисля за толкова пъти (верно че не са много) нито един път не съм я видял да пие.
П.П. Да те предупредя, нейната имаше гадния навик (живееше из цялата къща) да хапе по петичките
Нейната беше абсолютно всеядна, но наблягай на треволяк - марули, краставици, спанак, домати абе общо взето каквото се сетиш (даже обелки от картофи ядеше) В друга паница и слагаше вода, но сега като се замисля за толкова пъти (верно че не са много) нито един път не съм я видял да пие.
П.П. Да те предупредя, нейната имаше гадния навик (живееше из цялата къща) да хапе по петичките

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Aбе аз започвам да се притеснявам, че тя май е ВОДНА!!!
Има едни големи ципи на задните крака......
.. точно така пич .. нашенските водни костенуски са с ципи ...

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reboot написа:Е като е водна, какво по дяволите е правила на пътя ?
.. "водна" .. ще рече че може и да плува .. и има нужда да се мокри ... иначе и те като обикновенната костенурка си щъкат и си пасат .. най вероятно близо до мястото където си я намерил има езерце или блато .. или река .. ако не се мокри и не плува редовно ще умре .. не знам за колко време беше .. трябва да попитам .. ама съм сигурен че има нужда от вода ..
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Квот било - било.
Занесох я в Зоопарка...
Взеха ми я. Маркираха я една табелка с номер (на крака и на курубата). Била застрашен вид, в БГ били останали много малко такива.... Та така. Дано само да не я продадат някъде, че ще ме е яд. Дано да се грижат за нея. Искали да я занесат в някъв резерват за костенурки....
Както и да е. Дано оживее
Занесох я в Зоопарка...
Взеха ми я. Маркираха я една табелка с номер (на крака и на курубата). Била застрашен вид, в БГ били останали много малко такива.... Та така. Дано само да не я продадат някъде, че ще ме е яд. Дано да се грижат за нея. Искали да я занесат в някъв резерват за костенурки....
Както и да е. Дано оживее
Върни се в “ОФФ-Топик - други”