Как се развива топката на скоростният лост??
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
Как се развива топката на скоростният лост??
Абе купих си маншон за скоростния лост тва коженото под лоста обаче неможах да развия топката колата е поло 97 год. 1000 топката е дървена незнам дали е оригиналната под нея има един метален пръстен така я напъвах 4ак затегна сега ни нагоре ни надоло 4е и стария ми маншон се скъса да не би да има някакъв чалъм за махане на тая топка нешто като скоби4ка например напрао ме изпоти моля някой ако я е развивал да ми помогне а аз ште почерпя !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се развива топката на скоростният лост??
speka написа:Абе купих си маншон за скоростния лост тва коженото под лоста обаче неможах да развия топката колата е поло 97 год. 1000 топката е дървена незнам дали е оригиналната под нея има един метален пръстен така я напъвах 4ак затегна сега ни нагоре ни надоло 4е и стария ми маншон се скъса да не би да има някакъв чалъм за махане на тая топка нешто като скоби4ка например напрао ме изпоти моля някой ако я е развивал да ми помогне а аз ште почерпя !
Отвиваш металния пръстен,отдолу ще се покажат шестограмни болтчета.
Да си чакам ли бирата в Пловдив?
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
кк
[quote="asengamalov"]под кожата има една скоба която се стяга с клещи а се маха с една отверка трябва да я разтвориш там ще го видиш надявам се да се справиш[/quote последно кое от двете маи да тарся на пласмасата процепа ми изглежда по приемливо слизам в гарава да пробвам
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
йй
ее най после успях мерси момчета ако не бяхте вие сигурно щях да почупя лоста да вартя малко се поизмъчих но стана ами купих си го от магазин за авточасти черно и жълто е 5 лвlrlmodo написа:Отде взе маншона и колко???

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: йй
speka написа:ее най после успях мерси момчета ако не бяхте вие сигурно щях да почупя лоста да вартя малко се поизмъчих но стана ами купих си го от магазин за авточасти черно и жълто е 5 лвlrlmodo написа:Отде взе маншона и колко???може да го снимам но утре пак благодаря ше черпя бири ..
Кажи сега кой позна?
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: йй
ами и двамата сте правипърво махнах пласмасовата скоба и после развих пръстена и шестограмите и всичко е ок на някой събор ще почерпяandro_ написа:speka написа:ее най после успях мерси момчета ако не бяхте вие сигурно щях да почупя лоста да вартя малко се поизмъчих но стана ами купих си го от магазин за авточасти черно и жълто е 5 лвlrlmodo написа:Отде взе маншона и колко???може да го снимам но утре пак благодаря ше черпя бири ..
Кажи сега кой позна?

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Колега, как отдели маншона от топката? Гледам го от 30 минути и незнам от къде да го започна. Да не би да се реже маншона. Искам новият да го вкарам , така както е сегашния... дайте мнение. 

- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Ако си свалил топката махаш един пласмасов пръстен който притиска кожата към топката, маха се с отверка.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”