Откраднаха ми колата!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот XIKS » Съб 15 сеп 2007 20:22

CRX Racing написа:Кофти случка :(
Как става номера с размяната пари/кола...
Няма ли някакъв начин тогава да бъдат хванати апашите?

ми първо се дават парите оговаря се среща на която се праща малолетен посредник да вземе парите ако го хванат куките той е без кола хем е малолетен хем няма за какво да го приберат за повече от 24 часа,ако няма куки прибира парите и му казва че ще му се обадят да му кажат къде е колата звънят след няколко часа и му казват примерно колата ти е на пловдив на мак доналтса на паркинга........утива и си я прибира
сори за колата колега дано да я намериш
познат си копува 90-те години корса чисто нова и след месеци му я крадът застрахователите му я плащат тогава и познайте след 10 години случайно я проверяват на една от границите ни и разбират че е издирвана върнаха я на момчето а тези застрахователи ги няма вече и му дойде добре хем си е взел парите хем и колата сега

Последна промяна от XIKS на Съб 15 сеп 2007 20:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 15 сеп 2007 20:29

Бах...***** на мене една капачка ми изкъртиха и се ядосвах и псувах шибаните наркоманчета а то на хората кво им се случва...много съжалявам колицата е кукла... :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 15 сеп 2007 21:06

Баси мизерията,много съжелявам колега.Когали ще стане безопасно в България да караш що годе нова кола...

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 15 сеп 2007 21:12

maks написа:Баси мизерията,много съжелявам колега.Когали ще стане безопасно в България да караш що годе нова кола...

Когато вместо оправдателни или символични присъди , започнат да се режат ръце или да висят по бесилки

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Съб 15 сеп 2007 21:13

Много неприятна история ,сега се сещам в Румъния си направили експеримент един месец да не се заключват колите ,но който го хванат айде доживотен затвор..ама дали е истина това незнам така чух.Че и тук могат да се приемат по-драстични мерки ама май няма заинтересовани политици... :evil:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 15 сеп 2007 22:13

веселин написа:
maks написа:Баси мизерията,много съжелявам колега.Когали ще стане безопасно в България да караш що годе нова кола...

Когато вместо оправдателни или символични присъди , започнат да се режат ръце или да висят по бесилки
Колкото и да ми се иска такава България не мога да си представя...

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Съб 15 сеп 2007 22:16

каква готина 4-ка само...нямаме държава и това си е...дано да има щастлив край тази неприятна история...утре съм на димитровградския авто пазар-ще се оглеждам -все е нещо...

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Съб 15 сеп 2007 22:20

и да се оглеждаш какво ,те да няма с номера от София да я продават я... :lol: кой знаек пренабили са им номерата вече и някой манго си я кара...или келеш тарикат с парички на изгодна цена.

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Съб 15 сеп 2007 22:32

jagler написа:и да се оглеждаш какво ,те да няма с номера от София да я продават я... :lol: кой знаек пренабили са им номерата вече и някой манго си я кара...или келеш тарикат с парички на изгодна цена.
е не ми се вярва и да я пребоядисат...знам че шанса е нищожен ,но преди година там намерихме плевенско венто-вярно с други номера ,ама собственика си го позна по цвета,надраната по специфичен начин задна броня,спукано ляво огледало,и спукания ляв стоп...а после и по касова бележка в жабката от билла в плевен...всеки може да си познае колата и без номера..абе аз ще си гледам...и някоя дискретна снимчица с телефон ако има нещо интересно...

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Нед 16 сеп 2007 11:27

веселин написа:

:да: Подкрепям напълно, но независи от нас... :(

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Нед 16 сеп 2007 15:02

VW_forever написа:
веселин написа:

Точно от нас зависи.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 16 сеп 2007 15:17

Kalin72 написа:
VW_forever написа:
веселин написа:

Точно от нас зависи.
Чисто хипотетично зависи от това кой ще избереш,а чисто практично избор нямаш.Да не размиваме на колегата тъжната тема.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 16 сеп 2007 15:38

Мога се закълна че видях същата кола до хотел плиска преди 2 часа колата беше 1 към 1 с тази на снимката само че номера беше друг почти съм сигурен ...просто съвпадението мажеби е голямо ....сори ако е спам тва... :(

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Нед 16 сеп 2007 15:39

Точно заради такова мислене сме на това дередже. И не се размива темата, щото казаното е във връзка и с кражбите - как да се предотвратят, най-вече как обществото да промени мисленето си, за да има нетърпимост към подобни явления. И да си търси правата. Които вероятно не знае. Или просто не желае да знае. Щото така е по-лесно.
Иначе - съжалявам за колата ти, колега. Определено бих те посъветвал на всяка цена да гониш и полицията, и застрахователите, за да излезе истината кой е пипал...макар, от личен опит да знам, че полицаите са абсолютно еднакви лекета навсякъде по света, със сигурност в България и САЩ.

Потребителски аватар
*bpm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот *bpm » Нед 16 сеп 2007 19:20

StS написа:Мога се закълна че видях същата кола до хотел плиска преди 2 часа колата беше 1 към 1 с тази на снимката само че номера беше друг почти съм сигурен ...просто съвпадението мажеби е голямо ....сори ако е спам тва... :(

колега, дали евентулано помниш номера на колата която си видял

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”