Здравейте колеги искам да попитам ,тези от вас които имат CD PIONEER DEH-2900MP Как може или дали може да се настрой ,след като се извади диска да се включва радиото .Вечер когато си сменям диска чак се налага да си включя лампата.
Последна промяна от MiroslavStanchev на Съб 15 сеп 2007 19:34, променено общо 1 път.
Със 2820 съм - не вярвам да е по-различно /струва ми се,че няма друг начин - ама не съм 100% сигурен , а дали ако изключиш докато си на радио - после ваденето на диска няма да ти пусне пак радиото - пробвал ли си?
Той даже и не гасне ами минава в някъв такъв друг режим. Като извади диска ако не го вземеш след определено време пак си го прибира но не минава на радио и толкова!
Аз даже исках да си върна ЦД- то на втория ден за ремонт, реших, че е дефект това поведение, а то се оказа екстра Единствения начин да не гасне е да вадиш диска на радио.
Ivo_Dinkov написа:Аз даже исках да си върна ЦД- то на втория ден за ремонт, реших, че е дефект това поведение, а то се оказа екстра Единствения начин да не гасне е да вадиш диска на радио.