как да оправя пласмасите на голф 4???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
maniak написа:Ше хвана да видя колко струват нови.
Охооо недей!!! какво те интересува?
Аз смених пластмасата на таблото от страни където е бушониерата 65лв. понеже и кората под волана около контактния ключ ми е изтъркана и ме дразни ги попитах информативно колко е - само 104 лв. беше праи си сметка за другите...
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Верно ли??? Ужаасссс...Опитах се да се въздържа... но искам да те питам ти влизал ли си в 4-ка или това ти го каза някой приятел?
Имал съм и двойка и четворка а имам и опит и с еденичката... та имам база за сравнение. На мен нещата ми намирисват малко на " Аууу това грозде е кисело... ама много кисело"
Това с което дискутираме тук с колегите тук ( И ТИ НЯМАШ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОВА ЗАЩОТО НИТО МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ НИТО КАРАШ 4ка) е един СОФТ ЛАК който се драска лесно, софт лак който аз съм свалил ( ако беше прочел цялата тема щеше да знаеш) и в момента ЧЕРНАТА пластмаса поднего си седи СУПЕР въпреки че я пойздрах малко( според теб е бяла но явно твоя приятел те е излъгал )
Опитах се да бъда МНОГО възпитан в отговора си към теб което надявам се ще оцениш.
Имал съм и двойка и четворка а имам и опит и с еденичката... та имам база за сравнение. На мен нещата ми намирисват малко на " Аууу това грозде е кисело... ама много кисело"
Това с което дискутираме тук с колегите тук ( И ТИ НЯМАШ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОВА ЗАЩОТО НИТО МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ НИТО КАРАШ 4ка) е един СОФТ ЛАК който се драска лесно, софт лак който аз съм свалил ( ако беше прочел цялата тема щеше да знаеш) и в момента ЧЕРНАТА пластмаса поднего си седи СУПЕР въпреки че я пойздрах малко( според теб е бяла но явно твоя приятел те е излъгал )
Опитах се да бъда МНОГО възпитан в отговора си към теб което надявам се ще оцениш.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
maniak написа:Верно ли??? Ужаасссс...Опитах се да се въздържа... но искам да те питам ти влизал ли си в 4-ка или това ти го каза някой приятел?
Колегата L&R доскоро имаше бора която е голф 4 с багажник...така че не говори наизуст

- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
май ти не си прочел всички отговори в темата ти
я пошкури още малко под черната пласмаса
Май ти не четеш и не гледаш внимателно това на снимките е от е от Сеат.
Тъй като мой познат 3 пъти прави на Бора VR2.5 ( Която както обясняват специалистите на неразбиращите е голф с багажник) тотална щета ( и си я прави на инат) знам много добре какъв цвят са пласмасите отвътре.
Колегата L&R доскоро имаше бора която е голф 4 с багажник...така че не говори наизуст
Сигурно я е сменил на чист бартер за 2-ката щото и е гаден интериора...

Последна промяна от maniak на Нед 16 сеп 2007 17:55, променено общо 1 път.
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъй като това за което спорим ( Цвета отвътре) няма значение силно казано да е неприятна изненадата но не, не давам да ги чегърташ. Въпреки че няма значение държа да споделя на бората след единия удар имаше и счупени духалки и си бяха черни отвътре.
Много безмислени редова написахме и скапахме иначе полезната тема. За това смятам да не пиша в тази тема отностно нищо друго освем пласмасите и софтлака.
Много безмислени редова написахме и скапахме иначе полезната тема. За това смятам да не пиша в тази тема отностно нищо друго освем пласмасите и софтлака.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
L&R написа: а бората ми беше слънце
И все още е!!!

Колега maniak, колегата L&R много добре знае какъв е интериора на Г4, а и какви са проблемите му. Все пак благодарение на това, че не е правил сериозни интервенции по него, смея да твърдя, че той се е запазил в прекрасно състояние. За мен решението на проблема е да си гледаш повече в пътя и да не се заглеждаш много - много в интериора. И да не се опитваш да чопкаш тук - там. Пък и в крайна сметка поддръжката на кола не се свързва само със смяна на консумативи. Все пак не караш кола за 500 лв, нали? Хората са го казали - "Като имаш брада, ще си носиш и гребенче". Като те дразни толкова много отиваш и си купуваш по 100 - на лева и забравяш за няколко години за проблема.
Успех!