пич,що не каза че ще слагаш койлоувър

ето и тук виж
http://www.europerformance.co.uk/Koni_Coilover_Kits.htm
пък и тук
http://www.racinglab.com/cosy.html
на стария ми опел сложих такива 4 броя нови докато го карах никакви проблеми и до ден днешен го карат с тях вече 3 години!скоро сложих 4 броя нови и на голфа засега съм много доволенslavi tsvetkov написа:65лв с отстъпката в ауто +.Днес ходих да питам за мойта кола,въпреки че честно казано не ми вдъхват много доверие.Тишо ако е с такива да каже за кво става въпрос!
Даскала™ написа:andro_ написа:Какво всички са луднали по таз Каяба?Къде се произвежда това нещо?
Предполагам Бразил?....Ако някой знае да драсне 1 ред.
Произвежда се в Япония![]()
За бразилските дето са по 40 лева парчето съм чувал........не струват
Achim Lauritzen написа:Аз бях доста доволен от маслени каяба,две години ги карах като около година ги тормозех със спортни пружини и не са мръднали.
titi28 написа:преди две години сложих каяба предни и задни маслени на стария опел просто са номер едно никакви проблеми трепач са!от три месеца карам голф3 сложих задни маслени каяба много съм доволен на пролет ще си сложа и предни!и на цена са добри при задните трябва отделно да си купиш прахоуловители те са по 25 30 лева на бройка!
Даскала™ написа:Achim Lauritzen написа:Аз бях доста доволен от маслени каяба,две години ги карах като около година ги тормозех със спортни пружини и не са мръднали.titi28 написа:преди две години сложих каяба предни и задни маслени на стария опел просто са номер едно никакви проблеми трепач са!от три месеца карам голф3 сложих задни маслени каяба много съм доволен на пролет ще си сложа и предни!и на цена са добри при задните трябва отделно да си купиш прахоуловители те са по 25 30 лева на бройка!
Май не ти единствен от опит ще ги коментираш![]()
Я кажи понеже си много запознат.....утре ми предстои покупка на два предни........кажи какви да си купя,че да не се мина
Даскала™ написа:...
Май не ти единствен от опит ще ги коментираш![]()
Я кажи понеже си много запознат.....утре ми предстои покупка на два предни........кажи какви да си купя,че да не се мина
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта