Доста време стисках зъби,преглъщах всяко увеличение на бензина и си сипвах като бял човек,обаче вече ми идва на нагорнище,и колкото и да не ми се иска - трябва да слагам газ

1.Както се вижда от профила ми,карам Венто 1,8 ААМ,75 коня.В Русе не познавам свестни майстори на АГУ,най-много са нашумели тия до Строителния,но аз не искам и да чувам за тях,доста хора се оплакват,а и главния майстор,дето ги разбирал нещата се махнал.Другото което е,че ми искат 530 лева(преди 2-3 месеца беше толкова,сега май е повече).Дотук добре,но масово мои съграждани палят към В.Търново или Разград,където е с над 100 лева по-евтино(говорим за газова уредба Ловато)Въпроса ми е : възможно ли е толкова голяма разлика в цената,или тия по-евтините са съмнителни

2. За Търново чух само отрицателни думи,за Разград имам данни за два сервиза : Единия е сервиз "ИЛКО",другия ако не се лъжа се казва Росен.Ако някой има информация за тези сервизи,нека сподели,за да добия представа,защото колкото и да е - едно е да чуя някой да плюе,друго е да се допитам до хора,които са минали през този път

3.Когато си закарам колата в сервиза - имам ли право да им кажа къде да ми монтират "биберона",също така и копчетата за управление в купето,защото съм виждал сложени на адски неудобни и рискови места,а и е грозно според мен

4.Какво трябва да гледам,след като си взема колата,за да съм сигурен,че всичко е монтирано както трябва

Очаквам мнения на всички колеги,разбиращи,специалисти,клиенти на сервизи във въпросните градове,изобщо всичко свързано с моите колебания

Поздрави