Старите бяха Champion, никакви проблеми не съм имал с тях, но реших да ги сменя и сложих NGK. Разлика не усещам
Kупих ги от AutoHelp...Уж са официялни вносители, дано да не са ментаци...
Ако ти изневери късмета,ще си хвърлиш двигателя.Досега е трябвало да се сменят 5 пъти!T.Spark написа:Гледам да не попрявят, туй що работи.
Предните ми свещи ги карах 80.000 км. Нямаха грешка, ама викам да си купя нови, защото лакомо дупе ... и т. н . Купих си пак Бош (бая скъпи бяха м....), тръгнах на път, то не беше прекъсване (карам само на бензин), не беше чудо... Сложих си старите и... отново симфония. Още си ги търкалям и се чудя на простия си акъл, що пипам......че и пари на вятъра
Вярно е, че си имат живот и трябва смяна. Смятам още да разчитам на късмета си
нямам грижиjaden написа:titi28 написа:по принцип за газ препоръчват еднополюсниmafiacartel написа:titi28 написа:NGK триполюсни никакви проблеми въпреки че карам на газ
Еми то и аз карам на Газ ,но са ми с 4 полюса
Абсолютно вярно е,че за газ препоръчват едноелектродни :да:
jaden написа:
Абсолютно вярно е,че за газ препоръчват едноелектродни
joker написа:jaden написа:titi28 написа:по принцип за газ препоръчват еднополюсниmafiacartel написа:titi28 написа:NGK триполюсни никакви проблеми въпреки че карам на газ
това са безсмислици........за газ се препоръчват свещи с по-голяма устойчивост на искрата при повишена компресия-без значение на броя на електродите!!!!!!!Газта се пали по-трудно и гори по-бавно!!!!

jaden написа:joker написа:jaden написа:titi28 написа:по принцип за газ препоръчват еднополюсниmafiacartel написа:titi28 написа:NGK триполюсни никакви проблеми въпреки че карам на газ
това са безсмислици........за газ се препоръчват свещи с по-голяма устойчивост на искрата при повишена компресия-без значение на броя на електродите!!!!!!!Газта се пали по-трудно и гори по-бавно!!!!
Именно,казваш,че за газ се препоръчват свещи с по-голяма устойчивост на искрата...при две и повече електродните свещи е по-вероятно да се получи по-малка устойчивост на искарата,отколкото при едноелектлодните...и какво се получава...БУМ...и в моя случай,казвам чао на дебитомера...
joker написа:jaden написа:joker написа:jaden написа:titi28 написа:по принцип за газ препоръчват еднополюсниmafiacartel написа:titi28 написа:NGK триполюсни никакви проблеми въпреки че карам на газ
Именно,казваш,че за газ се препоръчват свещи с по-голяма устойчивост на искрата...при две и повече електродните свещи е по-вероятно да се получи по-малка устойчивост на искарата,отколкото при едноелектлодните...и какво се получава...БУМ...и в моя случай,казвам чао на дебитомера...
я се поразрови оз форума преди да пишеш небивалици !!!!!!
jaden написа:joker написа:jaden написа:joker написа:jaden написа:titi28 написа:по принцип за газ препоръчват еднополюсниmafiacartel написа:titi28 написа:NGK триполюсни никакви проблеми въпреки че карам на газ
я се поразрови оз форума преди да пишеш небивалици !!!!!!
Виждам,че се ядоса,няма смисъл,а и аз го казах не защото съм искал да покажа колко голям разбирач съм,а защото така ми каза газаджията...това е...и ми се ще наистина да разбера как стоят нещата,търсих в търсачката,ама нещо не можах да намеря конкретен отговор,ако можеш да ми отговориш/защото наистина искам да знам/ добре,ако ли не, здраве да е,засега ще си остана заблуден
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: fighter-interceptor и 94 госта