Някой озвучавал ли е Пасат Б5?
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Някой озвучавал ли е Пасат Б5?
Знаете ли от къде бих могъл да прекарам 6 квадратов кабел към купето? Или евентуално къде бих могъл да пробия дупка за да го прекарам?
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
toni_di написа:Около акумулатора има две метални тръбички които влизат към купето през едно гумено уплътнение. Сцепваш лекичко това уплътнение и пъхаш кабела. Отваряш пластмасата която е на таблото от към дясната врата и от там ще придърпаш кабела. От там на татък е лесно.
По добре недей. Вземи си трионче такова за рязане на точен диаметър дупки. Пробий си дупка на място далече от такива метални тръби или алуминиеви и си прекаеай кабел. Вземи си преди това гуфруран маркуч и го постави в дупката и тогава прекарай кабела през маркуча. Изолирай маркуча и кабела с изолация и амо икаш възможност го залей с течен силикон или джамджийски маджун от този черния от външната страна кадето влиза кабела.
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Големи благодарности бна всички, прекарвал съм кабели на рено 19, корса, клио но нито една от колите не е била моя и всичко е било на чужда отговорност, а пасата си е мой и искам да го направя кадърно. Намеря ли дупка знам какво да правя и как да постъпя
Не искам да дупча, така е най-лесно ама знам ли кво има отзаде и къде ще излезе кабела.
Та за тва питам къде има място.
Благодаря за идеата за мястото около компа и аз г овидях но не забравяйте че тоя кабел излъчва нежелани "енергии" които мене лично ме притесняват (възможно е да смущават работата на компа)
За това ще ровя по другите дупки, намеря ли подходяща работата нататък е лесна.
Благодаря на всички, ако има още предложения давайте смело докато е време, а аз свърша л иработата ще пуснаи снимки.
Не искам да дупча, така е най-лесно ама знам ли кво има отзаде и къде ще излезе кабела.
Та за тва питам къде има място.
Благодаря за идеата за мястото около компа и аз г овидях но не забравяйте че тоя кабел излъчва нежелани "енергии" които мене лично ме притесняват (възможно е да смущават работата на компа)
За това ще ровя по другите дупки, намеря ли подходяща работата нататък е лесна.
Благодаря на всички, ако има още предложения давайте смело докато е време, а аз свърша л иработата ще пуснаи снимки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
има има
оттам е най-лесно и безопасно
toni_di написа:Около акумулатора има две метални тръбички които влизат към купето през едно гумено уплътнение. Сцепваш лекичко това уплътнение и пъхаш кабела. Отваряш пластмасата която е на таблото от към дясната врата и от там ще придърпаш кабела. От там на татък е лесно.
оттам е най-лесно и безопасно

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”