имам избор между:
лада 2107 92 г. на 70000 км. гаражна без ръждица карана само на бензин
VW джета 2 89 г. на 230000 км. с газова с един ожулен калник и врата
VW джета 2 е моя а наскоро ми подариха ладата но с уговорка да разкарам едната. трябва ми кола за много каране около 2-3000 км. на месец
помогнете ми да избера
лада 2107 или VW джета 2
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
С две ръце, за ладата
ВАЗ 2107 е прекрасен автомобил, стига да не е изгнил

ВАЗ 2107 е прекрасен автомобил, стига да не е изгнил

Последна промяна от petko5 на Вто 18 сеп 2007 18:51, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ами зависи за какво ще я ползваш - къде ще я караш. Между другото 2-3 к на месец не са чак толкова много (поне за Джета), освен това имаш готова и газова на нея. Освен ожуленото друго има ли ? Като че ли съм по-скоро за Джета-та.
Според мен разкарай Лада-та - поне на нея сега можеш да вземеш някой лев, което може да не е така ако я покараш - може да си остане вечно твоя. Не че и с Джета-та не може да стане така.
Според мен разкарай Лада-та - поне на нея сега можеш да вземеш някой лев, което може да не е така ако я покараш - може да си остане вечно твоя. Не че и с Джета-та не може да стане така.
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
ладата ще изгниние със скороста на светлината, според мен, да не говорим че джетата се подържа не мн по ксъпо от лада а е мн по удобно да се патува с нея, все пак ще караш 2-3к на месец мисли за комфорта си, джетата не е кой знае какво но е по шукар от ладата за каране, с тази лада по 2-3 хил на месец ще си изхабиш ставите. джетата според мен е по-удачна
1 защото не е кой знае колко по скъпа за поддръжка
2. с нея ще патуваш по нормално от колкото с ладата
1 защото не е кой знае колко по скъпа за поддръжка
2. с нея ще патуваш по нормално от колкото с ладата
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Та, сядам да пиша за втори път тази сутрин (вече съм си в офиса, онези педерунгели от енергото правят прфилактика и ме секнаха по средата на писанията ми).
За ладата:
1. Много евтина подръжка, карах и подържах лада 21054 ( бившият ми "бабалък
), белгийско изпълнение, беше на 80 к км, 94 г., след моята намеса колата стана още по-добра. Научих дъртия да я кара само с хубаво масло - Лемфьордер, да слага само хубав антифриз, а не вода, да си прави промивки на мотора преди смяна на маслото (щото той я караше с диона супер - ужас).
2. Много здрав мотор и окачване стига да си я гледаш.
3. Много гние - голям проблем е това, решение няма - сменяш калници като идиот. Те пък са евтини.
4. При висока скорост мята дупето като балерина - то окачването на жигулите и ладите си е едно, то и затова се предава тоя проблем с поколенията.
5. Неудобни седалки, ако не са онея високите.
6. Лада е - кви пари ще и вземеш, ако решиш да я продаваш един Господ знае.
За джетата:
1. Ти каза, че ти трябва да за работа - голяяяяяяяяяяяяяяяям багажник, ама голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяям.
2. По принцип здраво окачване - не знам твоята в кво състояние.
3. За мотора важи същото.
4. Не гние.
5. По-скъпа подръжка отколкото на ладата.
Това се сещам засега. Изборът не е лесен, определено, но според мен всичко опира до състоянието и на двата автомобила - който е по-здрав, външният вид не е толкова определящ, като изключим ръждата.
ААААА, щях да забравя - ладата е със задно - зимата, ако си празен, ще ядеш банана. (То вече и зими няма, ама все пак....)
За ладата:
1. Много евтина подръжка, карах и подържах лада 21054 ( бившият ми "бабалък

2. Много здрав мотор и окачване стига да си я гледаш.
3. Много гние - голям проблем е това, решение няма - сменяш калници като идиот. Те пък са евтини.
4. При висока скорост мята дупето като балерина - то окачването на жигулите и ладите си е едно, то и затова се предава тоя проблем с поколенията.
5. Неудобни седалки, ако не са онея високите.
6. Лада е - кви пари ще и вземеш, ако решиш да я продаваш един Господ знае.
За джетата:
1. Ти каза, че ти трябва да за работа - голяяяяяяяяяяяяяяяям багажник, ама голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяям.
2. По принцип здраво окачване - не знам твоята в кво състояние.
3. За мотора важи същото.
4. Не гние.
5. По-скъпа подръжка отколкото на ладата.
Това се сещам засега. Изборът не е лесен, определено, но според мен всичко опира до състоянието и на двата автомобила - който е по-здрав, външният вид не е толкова определящ, като изключим ръждата.
ААААА, щях да забравя - ладата е със задно - зимата, ако си празен, ще ядеш банана. (То вече и зими няма, ама все пак....)
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
ладата ще изгние много бързо колега, ако не я държиш в сух гараж, пък и зимата няма как да не набара луга някъде, по тясна е вътре, и окачването и е модел ни по-малко ни повече - 1968 година....над 100 си става висш пилотаж шофирането
пък де да знам, в какво състояние ти е джетата, абе карай ги по един месец и двете и виж коя ще те кефи повече лично теб
пък де да знам, в какво състояние ти е джетата, абе карай ги по един месец и двете и виж коя ще те кефи повече лично теб

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”