днес ми се прецака шофьорския прозорец. свалих го иповече не щя да се дигне. моторчето върти обаче прозореца не мърда. според мен проблема е в жилата или са се оплели нещо или имам скъсано.
някой може ли да ми препоръча къде да го закарам да ми го оправят.
проблем с ел съклата
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Jorge написа:Ако ти е близо и удобно в Сухата река мога да ти препоръчам човек дето да ти намери механизъм и да ти го монтира – втора употреба с монтажа – 60 лв.
Колега аз съм заинтересуван от подобен механизъм защото на моя зъбците на ролката прескачат. Ако можеш да ми кажеш цена на механизма, щото имам човек за монтаж!
Отделно механизма не мога да ти кажа колко е понеже той ми каза тогава тая цена (това беше тая година пролетта) за механизма и работата и на мене ми се видя прилична (щото по-миналата година дадох 75 лв. за Топрана тъп), а освен това ми беше омръзнало да се занимавам с тия глупости и направо му казах и да ми го монтира! Иначе човека се казва Люси, тел. 0888244671 и се намира в един блок на тая улица дето е успоредна на Слатинската река между Ботевградско шосе и ул. Тодорини кукли.
ПП Ето и един друг вариант за тая ролка, но ти си прецени - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=23279
ПП Ето и един друг вариант за тая ролка, но ти си прецени - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=23279
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЛЛЛ
andro_ написа:Жилото ти е скъсано.Лошо е,че си мъчил после да отваряш и затваряш.Пластмасовата ролка с каналите се поврежда.Но нищо,дано имаш късмет и се разминеш само с жило.
Да знаеш от мен - стар механизъм от моргата е по-хубав от нов Топран.
ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ Е СКЪСАНО ЖИЛОТО КОЛЕГА МОЖЕ ДА Е ДРУГО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЛЛЛ
XIKS написа:andro_ написа:Жилото ти е скъсано.Лошо е,че си мъчил после да отваряш и затваряш.Пластмасовата ролка с каналите се поврежда.Но нищо,дано имаш късмет и се разминеш само с жило.
Да знаеш от мен - стар механизъм от моргата е по-хубав от нов Топран.
ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ Е СКЪСАНО ЖИЛОТО КОЛЕГА МОЖЕ ДА Е ДРУГО
Това е,ако са счупени обтегачите стъклото все пак ще мърда.
На мен ми се е късало жилото така,моторчето си върти,докато не намотае хубаво жилото около ролката и те се скапва.Затова,като се скапят - по - добре е да не се мъчат.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
на моторчето нали се надева главната ролка голямата тя влиза на едни шлици в моторчето и то я върти бяха ми се откъртили шлиците и останали вътре в моторчето ...демик моторчето си върти ма неможе да задвижи ролката и тя съответно жилото.....такаче може и да не е жило колега моторчето пак си върти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ллл
XIKS написа:на моторчето нали се надева главната ролка голямата тя влиза на едни шлици в моторчето и то я върти бяха ми се откъртили шлиците и останали вътре в моторчето ...демик моторчето си върти ма неможе да задвижи ролката и тя съответно жилото.....такаче може и да не е жило колега моторчето пак си върти
Да,не се бях замислил,прав си,но ще щрака яко,докато върти.За да се счупят шлиците е имало причина.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ллл
andro_ написа:XIKS написа:на моторчето нали се надева главната ролка голямата тя влиза на едни шлици в моторчето и то я върти бяха ми се откъртили шлиците и останали вътре в моторчето ...демик моторчето си върти ма неможе да задвижи ролката и тя съответно жилото.....такаче може и да не е жило колега моторчето пак си върти
Да,не се бях замислил,прав си,но ще щрака яко,докато върти.За да се счупят шлиците е имало причина.
имало е причина едната малка ролка по водачите се беше преебала и не се въртеше колега и точно там се получава напъване и от там идва напрежението на голямата ролка немога да намеря снимки бях снимал всичко като се прееба чусе само пук и викам айде жило моторчето нещрака а само се чува как върти дано помогнем на колегата оставих кординати на майстора
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”