Опашката пред КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Опашката пред КАТ

Мнениеот Perso » Вто 18 сеп 2007 15:14

Съвет или незнам как точно да го напиша.
Имах акт и трябваше да се оправя, че крайният срок наближаваше.
Отидох в КАТ няколко дни по-рано и се наредих на гишето за удължаване. От там ми дадаха бележка с която веднага платих дължимата сума.
На другия ден отидох в КАТ в 6,30ч. и бях в първата десетка.
До отварянето в 8,00ч. се беше събрала тълпа 2-300 човека.
Отвориха и т.н. и в 8,05ч. бях минал и пиех кафе отвън.
Който е на зор да става рано и с дебелото яке там, че иначе май се виси цял ден?
Дано да е от полза!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 18 сеп 2007 15:22

Брат ми неска в 9:20 е бил 380-ти номер :shock :shock
За 1 час са минали 40 човека... Момчето се отказа да чака

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 18 сеп 2007 15:28

scuba написа:Брат ми неска в 9:20 е бил 380-ти номер :shock :shock
За 1 час са минали 40 човека... Момчето се отказа да чака

И аз сметнах, че някъде по 40 човека минават на час. То номерът е да си вземеш билетче и да ходиш да си вършиш работа. Само трябва да не си изпуснеш номера. Аз като бях един добър човек ми даде картонче взето 2 часа преди мен и пак чаках 1 час докато ми дойде реда. После и аз дадох моето картонче на един дето ми се стори, че го заслужава :D .
Трябва да го направят да гледаш в интернет кой номер е в момента. По елементарно от това няма. Ама кой да се сети.

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Вто 18 сеп 2007 15:30

Да иде рано ако на банката вътре има мн. хора на каналите също има гишета.
Успех :beer

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

mishu

Мнениеот Perso » Вто 18 сеп 2007 15:32

mishu така ти отива целия ден и не е гаранция, че ще минеш.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 18 сеп 2007 15:42

Да и аз скоро ходих за АКТ , та някой обърна ли или обръща ли внимание на това , че има един или двама служители (полицаи) дето си пускат по 4-5 номерчета на двадесет минути + първите 10-15 за деня винаги???? и пред мен въпросния полицай даде на добрата си позната , която дойде 2 часа след мен номерче с 40 души преди мен ? :evil: :evil: :evil: Супер сме , от сичко ше направим далавера . Аз като първия индианец и още 156 души си чакахме 3 часа

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 18 сеп 2007 15:51

малии утре съм на КАТ за регистрация а един френд за актове :shock лелее на актовете кво е :shock

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Exell

Мнениеот Perso » Вто 18 сеп 2007 16:29

Exell
Точно тая жена я загледахме как вади номерца преди да отворят.
И като отвориха докато се зачудя от кой автомат да си изтегля късмета тази жена питаше кой е за актове и аз от нея си вземах номерче 003, без да я познавам, направо се учудих как стана ама - може би късмет?

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 18 сеп 2007 16:43

М незнам , индивида беше мъж тогава , и си вадеше през определено време номерца , но си ги прибираше . А тази жена може да ся я сложили днес за улеснение , но ме съмнява . Както и да е , но според мен с тия номерца стана още по бавна цялата система , единственото хубаво е да отидеш в 08:00 и ще има 200 човека , ще си изтеглиш 201 номер , отиваш си на работа , и като му дойде времето търчиш към КАТ . Простотия са тия номерчета и тва си е

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 18 сеп 2007 16:46

Гишето за уължаване без номерца ли е?
т.е. гишето на което ще ти връчат НП.? което да платиш после...

май се ходи 2 пъти... ?
я кажи, че аз съм сърдит на КАТ, и не съм ходил да си оправям акта

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 18 сеп 2007 16:59

За различните "услуги" има различни номерца . С едно номерче от тия за Наказателни постановления минаваш навсякъде , тоест цялата процедура както мисля отсега нататъка аз да я правя.

1. 6:30 пред входа и чакам да отворят , за да съм поне в първите 50 .
2. Отварят взимаш си номерче (примерно 49-то) и чакаш . Хубавото е , че може да си пушиш навънка има табла и да гледаш , кой номер е наред или да си купиш 5 вестника и да си седнеш вътре и да четеш , също има табла с кой номер е на ред :) .
3.Идва твоя заветен номер и се засилваш към гишето дето преди даваша НП , разликата е че сега са 3 на брой преди ако не се лъжа бяха 2 :) .
4. Лелката ти дава НП + един дълъг (поне моя беше такъв) списък с нарушенията и глобите които си правил и трябва да платиш.
4. Взимаш си НП и списъка и си избираш едно от гишетата за плащане (така наречените банки ).
5.Като си платиш без да чакаш ред отиваш пак на същото гише и лелката ти дава талона :)
6.Ако процедурата ти е отнела по-малко от 2 часа отиваш да се напиеш и да почерпиш :wink:

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 18 сеп 2007 17:05

Абе пак е по-добре с тия номерца, защото като видиш, че има 300 човека преди тебе не висиш на опашката за разширени вени, ами отиваш да свършиш нещо полезно или седиш в некое кафе.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 18 сеп 2007 17:08

Мишу така е , обаче ако работата ти е (като моята) в другия край на СФ и като се забиеш в нея не се знае кога ще свърши..... лично аз предпочитах преди , блъсканица , висене , чакане но винаги съм минавал за час два максимум . Това онзи ден 3 часа висене не ми хареса особено , и целия ден ми пропадна .
Най-добре е фани некой , дай му 5 лева и да кеси отпред и да брои номерцата . Като приближи твойто ти праща СМС и фърчиш на живот и смърт в КАТ :) . Ше видите , че някой хора ще почнат да се изхранват от номерца и следене на номерцата и сичко свързано с тия НОМЕРЦА :twisted: :twisted: :wink:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 18 сеп 2007 17:09

а я и аз да използвам темата да попитам:

Мой познат трябва да си поднови книжката - старата му е изтекла. подал си е документи и всичко, трябва само да си я вземе. но човекът вече не живее в София и не знае как стоят нещата; та - гишето предполагам е отделно, но въпроса ми е - има ли и на него зверски опашки, за да знае кога да отиде човека?

catatonia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот catatonia » Вто 18 сеп 2007 17:53

Гишето е отделно и на него почти няма опашка, чака се най-много 10-15 минути. Аз си взех новата книжка преди две седмици без да чакам.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”