Жив и здвав да ти надува главата

mafiacartel написа:Дон Хуан Голфа написа:Cyberloner написа:кажи си бюджета тогава
Ами бях написал нещо, но ето по конкретно 250-300 лв за усилвателя+тубата с баса+кабелите!Е и на по евтина бих се навил![]()
Може би ако взема само говорител да си направя сам тубата- затова и варирам в цената на долу...
p.S.
засега имам само кабела който е от касетофона към чинчове
http://www.audison.com
"Audison" SRX2 -185 лв.
"DLS OA-10" -230 лв.
Кабели захранващи "Audison" -20 лв.
Бушон -20 лв на "Audison"
Чинчове на "Аудисон" - 20 лв.
Решетка за защита на "DLS" -50 лв.
Заповядай !!!На басчето му трябват няколко часа блъскане зада му омекне окачването и да се чуе реалното му звучене както е и при другите говорители. Дават го да работи най добре в затворен обем от около 20 до 25 литра. Тези характеристики за музика които ти дадох са за качество
От тук нататака ти реши както ще си слагаш. Успех
mafiacartel написа:А кутията от талашит или МДФ е ?
Cyberloner написа:MDF( Medium density fiberboard) е подобен на талашита(ПДЧ) само чe там частиците са доста по-фини и обикновено е пресован без лепило, а се използва свйството на дървесните частици, под голямо напрежение да изпускат смола, която действа като лепило. По-плътен и по-тежък от ПДЧ, с различни степени на твърдост(уж е стандартен ама има вариации) и с доста приятни акустични свойстваСрга разбра ли какво е MDF?
Дон Хуан Голфа написа:mafiacartel написа:А кутията от талашит или МДФ е ?
Какво е МДФ?
Дървена е кутията - като главата ми
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта