Саморегулиращо жило на съединителя
Саморегулиращо жило на съединителя
От няколко месеца като натисна педала на съединителя и при отпускане се получава много дразнещо прескачане (прещракване). Казаха ми, че е от жилото и че няма начин да се оправи, а се сменя с ново. Някой ако е сменял, нека да сподели на каква цена го е взел и трудно ли става смяната му? Колата е Голф 3 АБС 1.8 !
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Саморегулиращо жило на съединителя
Achooo написа:От няколко месеца като натисна педала на съединителя и при отпускане се получава много дразнещо прескачане (прещракване). Казаха ми, че е от жилото и че няма начин да се оправи, а се сменя с ново. Някой ако е сменял, нека да сподели на каква цена го е взел и трудно ли става смяната му? Колата е Голф 3 АБС 1.8 !
Абсолютно сигурно е то жилото.....счупена или зачупваща се "тресчотка" на саморегулиращото устройство....сменяй ......ново жило 40 лв..от автоморга(с гаранция)..25-30 лв...аз карам с такова вече 30 000 км...
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Ето тук съм пуснал една тема как сам си прецаках жилото и после си го оправих за без пари. Прочети я може да ти е от полза
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
Успех

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
Успех
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Me4ev_77
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: AWT 2001
Re: Саморегулиращо жило на съединителя
[quote="Achooo"]От няколко месеца като натисна педала на съединителя и при отпускане се получава много дразнещо прескачане (прещракване). Казаха ми, че е от жилото и че няма начин да се оправи, а се сменя с ново. Някой ако е сменял, нека да сподели на каква цена го е взел и трудно ли става смяната му? Колата е Голф 3 АБС 1.8 
При мене го прави само като потеглям на първа и после цял ден нищо,нещо като все едно,че пружината се разтяга - такъв звук издава.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”