Някак тъп проблем - голф 4
Някак тъп проблем - голф 4
Колеги, на по тъп проблем не бях попадал. Значи понеже кожата ,която ми е на скоростния лост се е захабила реших да я сменя. Успях да махна топката (което става не както на другите с въртене, а отхлабването на една скоба) но немога да махна кожата. Супер тъпо ,не мога да разбера как може да са го направили толкова сложно.Ако някои се е сбълсквал с това моля да каже как става ,щото много се дразня!!!
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
kaiser666 написа:Абе вие почнахте да ме плашите с тея 4-ки аз си мислех да купувам ма как е почнало кожата се захабила...таблото се разпада... какви са тея коли бе?На моя за 22 години нито му е захабена топката нито таблото дрънка как става тоя номер
Като е на 400 000 км и е карана от жена....така става!
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !
Дон Хуан Голфа написа:kaiser666 написа:Абе вие почнахте да ме плашите с тея 4-ки аз си мислех да купувам ма как е почнало кожата се захабила...таблото се разпада... какви са тея коли бе?На моя за 22 години нито му е захабена топката нито таблото дрънка как става тоя номер
Като е на 400 000 км и е карана от жена....така става!
Ест всички голфое в чужбина се карат от жени или пенсионери

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:Абе вие почнахте да ме плашите с тея 4-ки аз си мислех да купувам ма как е почнало кожата се захабила...таблото се разпада... какви са тея коли бе?На моя за 22 години нито му е захабена топката нито таблото дрънка как става тоя номер
Колега извинявай ама нещо си се объркал!!!!!!!!!Аз лично не знам да има кола на която след 7-8 години да не и се захабяват разни неща от ежедневно шофиране!Все пак повечето тук караме стари коли,а мен лично ме кефи повече Г4 отколкото Г2,не знам защо!

Тук се търси решение на проблем,а не странни коментари!

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Aми карай си бабичката тогава.
Колегите не казаха до къде са стигнали. Може ли да се свали напълно скапаната кожичка?
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
saint написа:Да кожата остава на топката. Значи самата кожа е натисната от един пластмасов черен пръстен ,който според мен я дъжи за топката.Но аз немога да го махна, затова ако някои вече го е правил да каже как става!!!
Значи на такъв Голф - не съм веждал как е но на моя Пасат съм свалял и е същото както го описвате..... Като откачите топката и кожата от долу битрябвало да ги извадите комплект.Кожата в горния краи е хваната за една пластмаса която опира до топката; а от вътре е едно като втулка - то я държи към топката - махаш нея и си готов.Успех!
MobilLife написа:saint написа:Да кожата остава на топката. Значи самата кожа е натисната от един пластмасов черен пръстен ,който според мен я дъжи за топката.Но аз немога да го махна, затова ако някои вече го е правил да каже как става!!!
Значи на такъв Голф - не съм веждал как е но на моя Пасат съм свалял и е същото както го описвате..... Като откачите топката и кожата от долу битрябвало да ги извадите комплект.Кожата в горния краи е хваната за една пластмаса която опира до топката; а от вътре е едно като втулка - то я държи към топката - махаш нея и си готов.Успех!
Абсолютно еднакви са Колега.Топката се маха заедно с кожата а самата кожа я държи една черна пластмаса ,която е като пръстен.Проблема ми е в това че нея немога да махна. Ще опишеш ли по подробно как си се справил
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”