Здравейте. Намерих форума ви и реших, че тук мога да намеря най - точното мнение за новото Поло и по -точно 1.4 бензин. Колебая се да го купя ли и какво бихте ме посъветвали? Добро ли е. Какви са плюсовете и какви минусите. Мисля че чисто нова кола едва ли би имала минуси, но все пак вие можете да кажете.
Благодаря от сега.
Мнения за VW Polo
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Погледни в http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=7
Мисля, че са малко хората с чисто нови - виж в "гараж" и дано имаш успех - пък и щом ще е нова няма да съжаляваш със сигурност!
http://www.autotrade-vw.com/polo.html
http://vw.newcar.bg/VW-Polo-lm65.html
Кое точно Поло мислиш да купуваш - 75 , 87 или 100 к.с
Мисля, че са малко хората с чисто нови - виж в "гараж" и дано имаш успех - пък и щом ще е нова няма да съжаляваш със сигурност!

http://www.autotrade-vw.com/polo.html
http://vw.newcar.bg/VW-Polo-lm65.html
Кое точно Поло мислиш да купуваш - 75 , 87 или 100 к.с
веднага отговарям на въпросите
:
като цяло карането е удоволствие..не е С класса...но за градски условия е перфектна..удобна е....гори от 6 до 7 градско...на извънградско 5 ..това вече зависи и кой двигател ще избереш ....1.4....1.9 ...екстрите са в зависимост какви си ги поръчаш ..все пак са екстри и сам избираш какво да купиш и какво не...според нуждите и джоба...като цяло автомобила е перфектен ...карал съм поло 98-а ..за 2 години единственото нещо, което смених бяха крушките на фаровете...а не е като да не съм карал ...около 30 000 км навъртях....а с новата...имам я от 1 август ..и до сега съм ве4е на 2500 км ...няма грешка...климатика е перфектен ..но лично мой съвет е да бутнеш малко пари за тази екстра и да си вземеш климатроник...разликата в цените не е кой знае каква..а удобството е голямо...баща ми си купи новия пасат ...при него е климатроник ...и доста по-доволно е от климатика...Ако се решил да вземаш кола за градски условия..която да има евтина подръжка....с която да нямаш проблеми...това е колата ...няма да сбъркаш ...
п.с.: ако имаш още въпроси ..питай без притеснения...

като цяло карането е удоволствие..не е С класса...но за градски условия е перфектна..удобна е....гори от 6 до 7 градско...на извънградско 5 ..това вече зависи и кой двигател ще избереш ....1.4....1.9 ...екстрите са в зависимост какви си ги поръчаш ..все пак са екстри и сам избираш какво да купиш и какво не...според нуждите и джоба...като цяло автомобила е перфектен ...карал съм поло 98-а ..за 2 години единственото нещо, което смених бяха крушките на фаровете...а не е като да не съм карал ...около 30 000 км навъртях....а с новата...имам я от 1 август ..и до сега съм ве4е на 2500 км ...няма грешка...климатика е перфектен ..но лично мой съвет е да бутнеш малко пари за тази екстра и да си вземеш климатроник...разликата в цените не е кой знае каква..а удобството е голямо...баща ми си купи новия пасат ...при него е климатроник ...и доста по-доволно е от климатика...Ако се решил да вземаш кола за градски условия..която да има евтина подръжка....с която да нямаш проблеми...това е колата ...няма да сбъркаш ...
п.с.: ако имаш още въпроси ..питай без притеснения...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Аз имам един въпрос ... Вярно ли е ,че : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%EE%EF%E0
и по точно, наистина ли фабрично има такива луфтове по окачването
и по точно, наистина ли фабрично има такива луфтове по окачването
колега Anbuch ...не съм много компетентен по въпроса ....не разбирам кой знае какво от автомобили ...но такова 'чукане' и 'влачене' не съм забелязвал ...надявам се колегата да се е оправил с проблема...при мен всичко е наред ...а относно фабричните дадености и луфтове ...не мога да дам мнение...поради факта,че не знам какво да гледам/търся 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много за полезната информация. За климатроника съм съгласен. Но ако искам климатроник трябва да изчакам близо 2 месеца докато ми я докарат. Това е ужасно много време за мен. До сега карах БМВ. Мога да ви кажа, че това е единствената кола за мен, но адски много гори, а след седмица ще живея вече в София и незнам как ще я изхранвам.
Имам друг въпрос. Проблем ли ще бъде ако я взема и и сложа да речем 16 цола 205 гуми? Ще се мъчи ли самата кола? Говоря конкретно за 1.4 безнин, който е в момента в шоу рума в Търново и се колебая да го купя ли.
Също така не е перла, а обикновен черен цвят. Много ме притесняват тези малки гуми с които е защото съм свикнал с големи 205 гуми на моята кола и по съвсем друг начин я усещам в завоите и т.н.
Разхода на горивото е най - важен за мен. Мислите ли че 1.4 I с включен климатик ще гори повече от 7-8 литра?
И каква би моглаа да бъде възможноста за газ?
Благодаря много.
Имам друг въпрос. Проблем ли ще бъде ако я взема и и сложа да речем 16 цола 205 гуми? Ще се мъчи ли самата кола? Говоря конкретно за 1.4 безнин, който е в момента в шоу рума в Търново и се колебая да го купя ли.
Също така не е перла, а обикновен черен цвят. Много ме притесняват тези малки гуми с които е защото съм свикнал с големи 205 гуми на моята кола и по съвсем друг начин я усещам в завоите и т.н.
Разхода на горивото е най - важен за мен. Мислите ли че 1.4 I с включен климатик ще гори повече от 7-8 литра?
И каква би моглаа да бъде възможноста за газ?
Благодаря много.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ужас...
А при теб с дизеловия как е? Имам в предвид ще има ли някаква по - голям разлика в разхода? Все пак бензина и нафтата са на 1 цена горе-долу. Казаха ми от VW, че в началото докато се разработи самия двигател може да ми гори с литър и половина повече, но след първите 10 000 км вече ще спадне. Другия проблем идва че, ако искам дизел трябва да чакам до догодина. За тази година всички модели ПОЛО дизелов двигател са свършили.
Предполагам ако във VW ми сложат газ, ще бъде доста по -икономично? Те ми предложиха тази опция...
Но пък нова кола на газ ...
А при теб с дизеловия как е? Имам в предвид ще има ли някаква по - голям разлика в разхода? Все пак бензина и нафтата са на 1 цена горе-долу. Казаха ми от VW, че в началото докато се разработи самия двигател може да ми гори с литър и половина повече, но след първите 10 000 км вече ще спадне. Другия проблем идва че, ако искам дизел трябва да чакам до догодина. За тази година всички модели ПОЛО дизелов двигател са свършили.
Предполагам ако във VW ми сложат газ, ще бъде доста по -икономично? Те ми предложиха тази опция...
Но пък нова кола на газ ...
за момента карам във варна ..и ми гори 6-7 средно градско ...в софия още не съм карал тази кола..надявам се да няма кой знае каква фрапантна разлика...о4аквам 9-10 ...не се занимавай с гозово и глупости....изчакай там колкото трябва за дизеловия двигател и не се цигани....после ще съжаляваш, че не си изчакал...лично мой съвет ....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”