Искам да си начертая една кухня и да си я принтирам.
Миналия ден отивам в един магазин с жената + детето гледаме една кухня хем ефтина хем готина разбираш ли. Чак да не повярва човек веднага викаме ще поръчваме.
Идва жената аз толкова унижен не съм се чувствал никога. Едни физиономии едни стойки то не беше гледане на криво едни въздишки при обяснения все едно съм и бръкнал *****. Трябвало да се знаят всички мерки на уредите които имаме. Ок ще ги измеря и готово.
Знам, че от такива търговци не трябва и дъвка да се взима но просто офертата за кухня е невероятно добра.
Аз имам някакав чертеж нахвърлен с молив начертан много отгоре отгоре без никакви мерки. Сега искам да ида в същия магазин след като съм си измерил всичко каквото трябва с размери в принтиран вид. Да мога да я поръчам тая кухня. Първата програма която се сещам е АутоКат ама тя е егаси огромната нещо малко семпло да хвърля там няколко правоъгълници + линиите с размерите.
Чертежа готов. Кухнята ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чертежа готов. Кухнята ...
Последна промяна от Adnan на Чет 20 сеп 2007 8:40, променено общо 1 път.
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:B12Gold написа:Ба прати една снимка с това дет си надраскал и ще ти го върна готово за принт
Евала бате ей сега отивам да го сканирам
![]()
.
и кажи им, че обков-а и аксесоарите ще си ги взимаш сам

Последна промяна от shenko на Сря 19 сеп 2007 16:52, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Чак ся видях темата.Що не пита по рано по ICQ - щях те светна някой номер и да ти драсна кухнята на ACad
P.S. Не забивай горните шкафове толкова ниско че после ще се ядосваш.Другото като си зел размерите предвидил ли си по 2 санта от всяка страна да я пъхнеш и от каде щи мине водата/вероятно с мека връзка/

P.S. Не забивай горните шкафове толкова ниско че после ще се ядосваш.Другото като си зел размерите предвидил ли си по 2 санта от всяка страна да я пъхнеш и от каде щи мине водата/вероятно с мека връзка/
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
XpacTa написа:Обков са разните му там дръжчици, пантички и други боклуци дето само от тях може да ти скочи цената тройно.
Дам от обкова и механизмите можеш се нахакаш яката особенно ако търсиш евтино решение.За обкова моя съвет е да не слрушаш жена си кви шкавчета къде искала,а да слагаш шкавчета на механизми само където е необходимо-щото заемат яко място,понякога се развалят и сума пари струват.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”