Предложение към всички колеги и администраторите на VwClub:)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Неееее моля ви се стига раздели.Стана като mIRC раздиле,разделчета подразделчете и т.н. и т.н.Пример е раздела с Комерсиални обяви и Калнедар на клуба в който има цели 5 теми
.Особенно календар на клуба от много обсъждана тема в ОФФ-Топик се е превърнала в "мъртва писаница".За комерсиалните обяви не ми се говори - аз лично съм влезнал веднъж за да видя без да чета нищо 
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
вижте датата и преценете има ли смисъл
вижте датата и преценете има ли смисъл
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
n_i_x написа:dlug написа:creativs написа:Stefan написа:MiroslavStanchev написа:Подарявам да се направи като важна тема във ПРОДАВАМ и това е идея![]()
![]()
Това май ще е най-добрия вариянт
Точно така
и аз така мисля
Подкрепям
Стига да има някой който редовно дая чисти щото като видя тема с повече от 3-4 страници ме мързи да я чета цялата (т.е. подарените вече неща да се изтриват)
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hilqdarka написа:
Стига да има някой който редовно дая чисти щото като видя тема с повече от 3-4 страници ме мързи да я чета цялата (т.е. подарените вече неща да се изтриват)
Ми какъв е проблема, колегата който вече е подарил съответното нещо да си изтрие мнението? И кореспонденцията да става на ЛС, за да не се задръства темата с излишни въпроси.
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
blue_shadow написа:hilqdarka написа:
Ми какъв е проблема, колегата който вече е подарил съответното нещо да си изтрие мнението? И кореспонденцията да става на ЛС, за да не се задръства темата с излишни въпроси.
Да съгласен съм ама нали винаги ще има хора който да добавят коментар (което е нирмално) за да се уточни модел, номер, марка, или нещо друго и ще забрави да си изтрие мнението (т.е. трябва да следи дали нещото е подарено и после да си затрие мнението)
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Аз вече писах,че форумът ни е във филантропско-алтруистична окраска и подобен раздел само ще подсили некомерсиалните светлосенки в нашите виртуални отношения....
Въъъъх!!!!!! колко сложно се изразих
....ами като си помагаме със съвети съвсем безкористно много ще ни приляга и ако можем с нещо материално да си помогнем....Не съм съгласен с VIZOR за 5-те лева и майката.....
Твърдо за!!!!
Въъъъх!!!!!! колко сложно се изразих
Твърдо за!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”