Какво ви е мнението за гейовете?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 22 юли 2005 14:28

musura написа:Защо всички "мъже" нямат нищо против жените лезбийки, или поне да им гледат изпълненията по XXL, а към мъжете гейове такава нетърпимост?

Тук не си много прав, аз лично адски много се дразня на лесбийките, и на това, че навсякъде демонстрират наклонностите си. Айде кажете колко пъти сте виждали (наживо) гейове да се целуват, и колко пъти - лесбийки?! С гей можеш да си приятел, стига да си му дал да разбере, че не си като него, и не ти е приятно да те сваля, освен това повечето гейове имат много жени (и все хубави :lol: ) приятелки. Докато повечето лесбийки тотално отричат мъжкия пол, и едва ли не ни мразят, като че сме някаква измет :evil:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 22 юли 2005 15:20

Ненормална и противоестествена работа при всички положения... Screwy За мен това са болни хора.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 22 юли 2005 15:57

zmej написа:За мен това са болни хора.

повечето май са такива, ама лошото е, че има и такива дето не са болни па пак са гейове...... Screwy

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 22 юли 2005 21:05

scuba написа:......aма така нагло ме гледаха, че даже на жена ми и стана неудобно. И накрая им каза "Абе пичове, гледайте ква жена съм, вие мъжа ми гледате. Не ви ли е срам. Язък за такива като вас"
Тръгнах си почервения и ядосан

scuba жена ти с това изречение уби коча с лопатата :lol:

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пет 22 юли 2005 21:21

не ми пречат....ама съм грозен
,
и аз съм грозен, не съм красив
Еее, стига де, грозен в vw club няма, всички които съм виждала на живо и на снимки са пичове :wink:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Пет 22 юли 2005 21:35

ДА МРЪТ СИЧКИТЕ :gay: :heavymetal: a boi de

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 22 юли 2005 22:40

Такива "личности" според мен имат някакъв фабричен или възникнал в последствие дефект и не смятам,че трябва да се толерират подобни изцепки !!!!
Това е противоречие с майката природа и води до заличаване на човешкия род !!!

В заводите на ФауВе, когато се пройзведе по погрешка някое болтче с обратна резба, какво се прави ????? БРАКУВА се и се прави такова с нормална резба !!!! Никой не го толерира щото видиш ли трбвало да се зачита!!!
Инак щеше ли да има нормално движеща се и работеща кола ???

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пет 22 юли 2005 23:18

Абе колега ти кво сравнение направи...
Аз не съм имал проблем с гейове, но ми се е случвало пред мен мъже да демонстрират интимни желания един към друг и честно казано е доста неприятно.
Иначе смятам, че хората, които пречат на нашето общество изобщо не са от т.нар. сексуални малцинства, а от едно друго малцинство, преобладаващата част от което са крадци, убиици, изнасилвачи и т.н., не плащат данъци и ток, раждат по 10 деца и разчитат на ежемесечната си донация от държавата, правейки огромни опашки пред банкоматите, и отгоре на всичко това биват толерирани да продължават с изцепките си, за сметка на българското население. Плюс това приоритетно получават общински (чисто нови!!!) жилища срещу символичен наем, който дори и не плащат. Е това вече е проблем и те дразнят. Гейовете кво? Да си се шибат и да не ме закачат, не ми пречат.

Последна промяна от StreetThug16V на Съб 23 юли 2005 1:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 23 юли 2005 0:25

Аз по принцип бях много, ама много толерантен към такива хора, докато не се сблъсках с тях... абе дано не ви се налага да работите в такава обстановка... бачках един месец (и толкова нямаше даже) в някаква фирма, занимаваща се с рекламни брошурки по интернет...
И по някво странно стечение на обстоятелствата, там бачкаше и някакъв грозен, мазен скапан гей, направо ми скъса нервите и на втората седмица си тръгнах...
Абе :motz: a boi de само бой бе да е:=%"+?№ІІ№VV№V лелееее такива подмолни същества не бях срещал до сега... гнусни педерунги!!!

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Съб 23 юли 2005 1:09

Даа-а-а-а. Аз май ще споделя наложилото сме мнение. Квото искат да праят. само да не ме закачат.. Нямал съм вземане даване с пудри:), ама гледах в Пловдив как 2-ма много добре изглеждащи мъже слезнаха от 29-ката, хванаха се за ръчички :gay: и.... gay,gay,gay т.е. go,go,go :)
Тамън си викам "И-и-и тия сигурно гаджетата се лепят по тях.... И аз така можех да изглеждам.... И в следващия момент искренно се зарадвах че не изглеждам така:)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Съб 23 юли 2005 8:08

тфа спорна тема май а......

сори тио, ама що ти е такъв аватара?
just curious...

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 23 юли 2005 15:35

Бе и мене не ме дразнеха ама напоследък направо побесняаам кат вида некви пенюги.Ше ми се разхождат те посред бял ден около ЦУМ,ше си праат некфи гей фестове :motz: и то забележете откъде им почна феста от "Националния Дворец на Културата" Mad Да пукнат от некфи много кофти гър4ове вси4ки педали дано :f_ckyou:

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Sachko » Съб 23 юли 2005 15:43

Еиииии 3 старници изписахте за тия педали :roll: ........

Некои да беше пуснал една тема за жени та поне да си струва писането :idea:

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Съб 23 юли 2005 17:46

Pichaga написа:не ми пречат....ама съм грозен и не ме закачат :lol: :lol: :lol: , ама съм много грозен да знаете

:))))) аз пък си падам по грозновати мъже :P :wink:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Съб 23 юли 2005 18:55

divna_ написа:
Pichaga написа:не ми пречат....ама съм грозен и не ме закачат :lol: :lol: :lol: , ама съм много грозен да знаете

:))))) аз пък си падам по грозновати мъже :P :wink:

ти май ще да си единствената ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”