Даваш в произволна тема "нов отговор" -> щракаш на кредора да ти смени на избраната клавиатурна подредба -> натискаш "търсене" горе -> би трябвало да пишеш на каквото си избрал.
??? Поне при мен така работи.
stan4o_mc написа:Ако е възможно да се направи един бутон, там където се избира следваща/предишна страница, за избор на страница. Има много теми над 30 страници и когато човек търси нещо на 15-та, би било много полезно. Срещал съм го в други форуми. Не зная дали е възможно за нашия но определено би било удобно и практично.
Благодаря за вниманието
vasstop написа:stan4o_mc написа:Ако е възможно да се направи един бутон, там където се избира следваща/предишна страница, за избор на страница. Има много теми над 30 страници и когато човек търси нещо на 15-та, би било много полезно. Срещал съм го в други форуми. Не зная дали е възможно за нашия но определено би било удобно и практично.
Благодаря за вниманието
На всяка по-голяма тема в дясно, от горе и от долу има: "Иди на страница..." и там можеш да избереш на коя страница да отидеш.
Кликни на третата и ще видиш дали не става после да отидеш на четвъртата...batmilko написа:vasstop написа:На всяка по-голяма тема в дясно, от горе и от долу има: "Иди на страница..." и там можеш да избереш на коя страница да отидеш.
аз не мога - мога да отида само на първите три или на последните три
vasstop написа:Другия вариант е да сменяш числото на линка отзад:
hhttp://forum.vwclub.bg/viewtopic.p ... 046&start=195
Смяташ по 15 поста на страница и готово.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта