Скоро попаднах на това и ми се стори интересно. Преведох го от английски. Беше във един форум и там хората свидетелстват, че работи...Може би е и за секцията "направи си сам", не знам, ако решите преместете го.
Има ли колата ви дистанционно за отключване? Ако да, това може да ви влезе в работа. Трябва да имате и клетъчен телефон. Ако ключовете ви са се заключили в колата, имате резерва в дома си, то обадете се на някой в дома ви по клетъчния телефон. Дръжте вашия телефон на 30 см. от вратата на колата и този който е в дома ви да натисне бутона за отваряне, в близост до неговия телефон и колата ви ще се отключи. Така си спестявате някой да идва да ви носи резервните ключове. Разстоянието не е от значение. Може да сте на стотици километри, ако се свържете по мобилна връзка с някой в дома ви, при наличие на допълнително дистанционно, можете да си отворите вратите или багажника на колата.

Дали ви се е случвало да си заключите ключовете в колата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
А случвало ли ви се е да се заключите вътре в колата,а ключовете да останат отвън? Няма излизане ...
.
Помня един епизод на "Американски чопър",в който кучето на татко Тътъл се заключи отвътре в Хамъра,а ключовете на таблото...Таткото Тътъл се обади на Он-стар системата и му я отключиха през сателит .

Помня един епизод на "Американски чопър",в който кучето на татко Тътъл се заключи отвътре в Хамъра,а ключовете на таблото...Таткото Тътъл се обади на Он-стар системата и му я отключиха през сателит .

andro_ написа:А случвало ли ви се е да се заключите вътре в колата,а ключовете да останат отвън? Няма излизане ...![]()
![]()
.
Абе аз вътре съм се заключвал, но чак пък дане мога да изляза...
Докато втория вариант - ти да си отвън а ключовете вътре е по-неприятния! Изпитвал съм го и ако описания метод работи действително би спестил доста главоболия:) Освен ако не ти падне и акумулатора през това време

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”