Някой ползвал ли е навигация за кола в България, Румъния и/

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 21 сеп 2007 15:39

The Red Guy написа:Мерси на всички, относно ходенето в Букурещ - почти всеки ден съм там и се справям добре (мисля че :) ). А карта ми трябва , щото не мога да знам всички улици там, а ми се налага.

Карти - CityNavigator 9 на Garmin, a MetroGuide 9 e oще по-добре. Вече излезе и пач, който го прави рутиращ.

Потребителски аватар
XaxoXaxo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XaxoXaxo » Пет 21 сеп 2007 16:10

Аз ползвам лаптоп със "зин зъб" за навигация и съм доволен, защото му е голям екарана :lol:
Все пак друго е 15 инча, друго е 3.5. Но на който както му е удобно. При лаптопа неудобно е, че не можеш да го слжиш на предния прозорец като другите джаджи.
За карта предпочитам Microsoft Mappoint 2006. За съжаление България и Румъния не са подробно направени и няма Сърбия :)
Има една Marco Polo Euroroute, която е перфектна, но за съжаление не разполагам с нея. Там има всичко.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 21 сеп 2007 16:16

yossarian написа: Вече излезе и пач, който го прави рутиращ.

Което ще рече, че може да те направлява от точка А до точка Б, така ли?

Потребителски аватар
Undertaker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Undertaker » Пет 21 сеп 2007 16:25

Точно така, като можеш да добавяш и междинни точки.

Marco Polo Full Europa. Großer Reiseplaner 2007/2008 mit GPS Navigator има тук: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=265115
:twisted:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 21 сеп 2007 16:34

За източния блок единствено Чехия, Унгария и Полша са на приемливо ниво....другите смучат дудука усърдно.

Потребителски аватар
DarkRider
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkRider » Пет 21 сеп 2007 17:42

XaxoXaxo написа:Аз ползвам лаптоп със "зин зъб" за навигация и съм доволен, защото му е голям екарана :lol:

А можеш ли да кажеш от къде да си намеря зарядно за кола и колко горе долу ще ми струва? Трябва ми за лаптоп Fijitsu-Siemens.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 21 сеп 2007 17:46

The Red Guy написа:Което ще рече, че може да те направлява от точка А до точка Б, така ли?

Аха. Tвърдят че имат пълно покритие за София, Букурещ и Тимишоара, но не съм го ползвал. Обаче ако си купиш Garmin от Геотрейд, ще е със SityNavigator, който има същото покритие и навигира.

П.С. Има и разлики в достъпността на двете версии, ако те интересува - на лични.

Потребителски аватар
XaxoXaxo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XaxoXaxo » Пет 21 сеп 2007 17:53

DarkRider написа:
XaxoXaxo написа:Аз ползвам лаптоп със "зин зъб" за навигация и съм доволен, защото му е голям екарана :lol:

А можеш ли да кажеш от къде да си намеря зарядно за кола и колко горе долу ще ми струва? Трябва ми за лаптоп Fijitsu-Siemens.

И аз съм с Fijitsu-Siemens и оригиналните са много пари за съжаление...
Аз си купих конвертор от Jar computers (12 на 220 волта) за около 30 лв мисля че беше.

Undertaker написа:Marco Polo Full Europa. Großer Reiseplaner 2007/2008 mit GPS Navigator има тук: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=265115

Мерси много :lol:

Върни се в “Пътеводител”