за колко време ти излиза книжката като си подадеш документите ?
като ти имат данните вече ?
щото ако ти ги имат не се подава декларация .. само даваш документите ? някой наясно ?
Книжка - издаване - време
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Книжка - издаване - време
Vizor написа:за колко време ти излиза книжката като си подадеш документите ?
щото ако ти ги имат не се подава декларация .. само даваш документите ? някой наясно ?
На тебе нема ти дадът, не си бръснат на снимката....
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
м- я изкарах на 16г
б- я изкарах на 18г
в момента си чакам "А" категорията , изпита ми беше на 4-ти тоя месец (документите подадох на 5-ти средата), а книжката ще си я взема в понеделник (24-25-ти)
а най барзата услуга е 80 лева некаде незнам точно , но излиза в други ден, неска подаваш други ден я зимаш
услугите за по-бързо са общо 4 (вкл обикновена) ама за какви пари става въпрос не съм питал , че са дефицит
б- я изкарах на 18г
в момента си чакам "А" категорията , изпита ми беше на 4-ти тоя месец (документите подадох на 5-ти средата), а книжката ще си я взема в понеделник (24-25-ти)

а най барзата услуга е 80 лева некаде незнам точно , но излиза в други ден, неска подаваш други ден я зимаш
услугите за по-бързо са общо 4 (вкл обикновена) ама за какви пари става въпрос не съм питал , че са дефицит

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Какво имаш предвид под документи и декларация

Аз мисля, че би трябвало да се подава декларация при всяко едно изкарване на ЛК или шофьорска книжка.
- G3
Stefan написа:Vizor написа:за колко време ти излиза книжката като си подадеш документите ?
Какво имаш предвид под документи и декларация![]()
Аз мисля, че би трябвало да се подава декларация при всяко едно изкарване на ЛК или шофьорска книжка.
домументи- свидетелство за книжка дават ти го от авто школата, милинонско от личната

това се изка за смянана на категори/нова книжка
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обикновенната ти е за 10 дена.. цена около 10-20лв...
Експресната ти е за 3 работни дни ... Цена към 40лева..
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Junior написа:Обикновенната ти е за 10 дена..
Не е вярно, с обикновенната поръчка си чакаш книжката 1 месец

- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Ще ти искат медицинско, лична карта, копие от документ за завършено основно образование и платена такса! За каква декларация говориш?
- G3
Geleto написа:Vizor написа:за колко време ти излиза книжката като си подадеш документите ?
Ще ти искат медицинско, лична карта, копие от документ за завършено основно образование и платена такса! За каква декларация говориш?
там кадето се подписваш и се лепи снимката , декларация се казва ,купува се от офис на КАТ 50 стотинки

- ZanDeR
- Автомобил:
- Двигател:
Geleto написа:Vizor написа:за колко време ти излиза книжката като си подадеш документите ?
+БЧК и свидетелство за завършени часове по теория и практика.Под декларация май има предвид протокола,който се дава от ДАИ

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По мое време преди 5+ години, беше така БЧК тогава не се искаше но аз изкарах беше ми включено в шофйорския курс и си викам "що да не ида".
В кат се подаваше само медицинското подпечатано/ подписано от изпитващия на курса. И за обикновенна поръчка е 1 месец.ако няма много поръчки може да стане на 14 дни. Бърза беше 14дни, 2пъти по скъпа. Експресна беше 3-пъти по-скъпа и беше за 3 дни.
Вкрайна сметка мойто мнение е НЕБЪРЗАЙТЕ. Дори и да взмете книжката незначи че можете да карате!!!! Е аз вече 5+ години съм без удар и без акт/фиш!!!
Един курс шофийорси в наше време за 20 часа (пишат ги 24) не ви учи на нищо. Тъйче чакането в кат за било то и 1 месец ви е най-малкия проблем.
П.С. Аз наприбем за тез "24ч" кормуване бях паркирал само 1 път назад и си признавам неможех да карам много добре !!! После 3 месеца след като взех книжката карах с баща ми или братовчед ми и се понаучих, придобих някой навици!!!
П.С.2 Роден на тоз свят талант (Шумахер) е само един и вие не сте!!! Да шофираш е много повече от това да си дадеш парите на некъв чичка да те научи за 20ч, като си претупва и гориво и време.
Пример за това е един мой приятел! Купи си кола още преди да си е взел документите, 2-3 месеца по късно аз лежах 4 дена в болница, след катастрофа, водача беше същия млад и неопитен приятел!!!!
В кат се подаваше само медицинското подпечатано/ подписано от изпитващия на курса. И за обикновенна поръчка е 1 месец.ако няма много поръчки може да стане на 14 дни. Бърза беше 14дни, 2пъти по скъпа. Експресна беше 3-пъти по-скъпа и беше за 3 дни.
Вкрайна сметка мойто мнение е НЕБЪРЗАЙТЕ. Дори и да взмете книжката незначи че можете да карате!!!! Е аз вече 5+ години съм без удар и без акт/фиш!!!
Един курс шофийорси в наше време за 20 часа (пишат ги 24) не ви учи на нищо. Тъйче чакането в кат за било то и 1 месец ви е най-малкия проблем.
П.С. Аз наприбем за тез "24ч" кормуване бях паркирал само 1 път назад и си признавам неможех да карам много добре !!! После 3 месеца след като взех книжката карах с баща ми или братовчед ми и се понаучих, придобих някой навици!!!
П.С.2 Роден на тоз свят талант (Шумахер) е само един и вие не сте!!! Да шофираш е много повече от това да си дадеш парите на некъв чичка да те научи за 20ч, като си претупва и гориво и време.
Пример за това е един мой приятел! Купи си кола още преди да си е взел документите, 2-3 месеца по късно аз лежах 4 дена в болница, след катастрофа, водача беше същия млад и неопитен приятел!!!!
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blue_shadow написа:Junior написа:Обикновенната ти е за 10 дена..
Не е вярно, с обикновенната поръчка си чакаш книжката 1 месец
аз съм най младия шофер и бях в КАТ съвсем пресно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”