Хасково - Архив
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Знаете ли ,че си имаме камери по някои кръстовища http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 330#765330 - моят пост
- Anbuch
- Полохолик
- Контакти:
Чували ли сте ,че : Ако някой някъде е паркирал по такъв начин ,че те е запушил и неможеш да излезнеш ,както и ако ти е спрял пред гаража не е никакъв проблем да се обадиш на "паяка"да дойде да го вдигне и после собственика на вдигнатата кола отива да си я вземе и си плаща. "Паяка" имал това право защото било записано в закона ,че паркирането по начин който да пречи на другите участници в движението е ЗАБРАНЕНО.
От около месец имам гараж с табела отпред и все един и същи комшия паркира пред него. Два пъти отивам до тях ,звъня му и той веднага слиза да си премести колата и ми се извинява. Ама последният път не ми отвори вратата а бях 100 % сигурен ,че си е вкъщи. Най-дразнещото е ,че когато спира пред гаража ми има още няколко места,които са празни за паркиране и не би пречил на никого. Добре ,че небеше вдигнал ръчната на ладата(петтица) и успях да я избутам 3 метра назад макар и да беше на скорост.
От около месец имам гараж с табела отпред и все един и същи комшия паркира пред него. Два пъти отивам до тях ,звъня му и той веднага слиза да си премести колата и ми се извинява. Ама последният път не ми отвори вратата а бях 100 % сигурен ,че си е вкъщи. Най-дразнещото е ,че когато спира пред гаража ми има още няколко места,които са празни за паркиране и не би пречил на никого. Добре ,че небеше вдигнал ръчната на ладата(петтица) и успях да я избутам 3 метра назад макар и да беше на скорост.
- Anbuch
- Полохолик
- Контакти:
К'во стана на Калояново ве? Стягате ли се за сряда? А за това : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=59999 ?