Дали ви се е случвало да си заключите ключовете в колата?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 21 сеп 2007 21:37

stefi_pavlov написа:
Winner25 написа:
stanislav_s написа::да: Ще го пробвам

Аз го пробвах - не работи.

и аз го пробвах - не работи

:lol: :lol: Че как ще заработи, бе хора?!?
Нали дистанционното на алармата излъчва радиовълни, а не звуков сигнал?!! :dontknow:
Вие какво очаквате? Дистанционното да модулира 3GHz-овия сигнал на GSM-а, а този, дето ви е до колата да го размодулира ли?

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пет 21 сеп 2007 21:45

Ясно е че тук нема автокрадци , иначе щеше да има развитие този казус :twisted:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 21 сеп 2007 22:17

аз си мислих, че съм си заключил ключовете в колата.

разбих ключалката. влязох. ключовете не бяха там.

намерих си ги в последствие на друго място. :idea:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 22 сеп 2007 1:51

Имах едно пежо преди, с централно. Ама централното не работеше с дистанционно. Та бях свикнал да го заключвам по следния начин: излизам,затварям предната врата, отварям задната (задната седалка служеше за гардероб - имаше всичко), заключвам шофьорската врата, и оттам - всички, и затварям. Бяха се опитали веднъж да ми отворят колата с отверка, разбили ключалките (но не успели да отворят), и това беше единствения начин за заключване.
След като си заключих ключовете 2-3 пъти в колата по този начин, и се налагаше да звъня на приятели да ми носят резервния, стигнах до "гениалното" решение да си нося резервния с мен, в портфейла (за по-сигурно)... Докато в един прекрасен ден не се заключих пак, само че този път и портфейла беше вътре :lol:
В крайна сметка след половин час обикаляне и чудене, успях да отворя багажника с помощта на изкривено перце от чистачка...

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Съб 22 сеп 2007 2:11

Ами аз на стария фиат на бащата бях оставил ключовете в багажника и след това го затворих.Колата отключена,влизам аз да ги търся,защото от начало не знаех ,че сам ги оставил в багажника :) е няма ги и ги няма.Накрая се сещам къде са и пак, че комшията има жигулка и му поисках неговите ключове да пробваме дали ще стане да се отвори багажника.Е за голям късмет работата стана.Сега ако някой бута или изчезне нещо поне ще знам ,че е комшията :)

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Съб 22 сеп 2007 5:23

ами мойта аларма като трбва да натиснеш 2 бутона на дистационото зада се отключи колтата ??? Ще провам днес сигорно ако си немам работа де :).

Инак нали уж са с вакум помпа машинките, бе най имаше някакъв трик с тенис топка, ма незнам дали става само слухове.

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Съб 22 сеп 2007 7:56

Аз така съм си заключвал ключовете оставям ги в колата на седалката и затварям вратата защото беше зимата и отивам да слагам акумулатора. То хубаво сложих акумулатора ама алармата се задейства и заключи вратите :D . Наложи се да ходим от Мъглиж до Стара Загора да вземем резервните ключове :D . Така че поуки разни ...

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 22 сеп 2007 10:16

ACCELERATOR написа:Имах едно пежо преди, с централно. Ама централното не работеше с дистанционно. Та бях свикнал да го заключвам по следния начин: излизам,затварям предната врата, отварям задната (задната седалка служеше за гардероб - имаше всичко), заключвам шофьорската врата, и оттам - всички, и затварям. Бяха се опитали веднъж да ми отворят колата с отверка, разбили ключалките (но не успели да отворят), и това беше единствения начин за заключване.
След като си заключих ключовете 2-3 пъти в колата по този начин, и се налагаше да звъня на приятели да ми носят резервния, стигнах до "гениалното" решение да си нося резервния с мен, в портфейла (за по-сигурно)... Докато в един прекрасен ден не се заключих пак, само че този път и портфейла беше вътре :lol:
В крайна сметка след половин час обикаляне и чудене, успях да отворя багажника с помощта на изкривено перце от чистачка...

Вадиш си един дубликат и го скриваш някъде по купето така че да не се вижда и никой да не знае за него. И като стане сакатлъка вадиш отключваш и се прибираш кат пич :idea:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 22 сеп 2007 12:08

znainainai написа:Вадиш си един дубликат и го скриваш някъде по купето така че да не се вижда и никой да не знае за него. И като стане сакатлъка вадиш отключваш и се прибираш кат пич :idea:

Това е най-добрия вариант :wink:

Аз по този случай си имам две резервни стъкла от задна дясна врата. При подобен фал, чупя единия, влизам и после сменям mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 22 сеп 2007 14:55

Няма такива работи,това все едно аз да пръдна на някой по телефона и на него да му замирише,бреее ама къв народ има бреееее :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”