Здравейте на всички любители на VW
Имам едно питане относно моята бегачка.
Пътувам много по неравни пътища а голфът(3-95г.) ми е със спортно окачване и имам желание да го повдигна , но се двоумя как.
Плюсове и минуси при различните варианти.
Моля дайте мнение по въпроса.
спортно окачване
- tonkicha
- Автомобил:
- Двигател:
Както каза колегата bulr1dr със сигурност ще има навитаци на спортното окачване.От друга страна, ако не мислиш да го слагаш повече може да го продадеш и да си вземеш нормално.Със сигурност ще си на печалба шот дори и да не ти останат пари или ако трябва да додадеш (в което малко се съмнявам) ще имаш по читаво нормално, за сметка на тва дет не ти тряа(спортното). 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Малко е съмнително че ще се избият хората да правят бартери нормално за спортно да не кажа че шанса да стане е почти нулев в най-добрия случай може да продадеш спортните пружини на цената на която ще си вземеш нормални и може да си караш със старите амортисьори докато се скапят понеже да продаеш амортисьор 2 употреба е мисия невъзможна ! Но понеже височината на колата зависи от пружините този вариант те устройва-аз съм така вече доста километри !
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Pavcho2 написа:Stivi написа:Малко е съмнително че ще се избият хората да правят бартери нормално за спортно да не кажа че шанса да стане е почти нулев
Еми щом ти си казал - добре.
Ако следиш по-редовно раздела "продава" и по-специално обявите за спортни пружини ще видиш че хич не е лесно да им се намери купувач особено ако искаш да вземеш и пари за тях ! Такива дето задават хиляди въпроси включително и как се е казвал работника дето ги е монтирал във фабриката и искат снимки от 10 ъгъла има много ,но сериозни купувачи са голяма рядкост и то не само за пружини ами изобщо

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Stivi написа:Pavcho2 написа:Stivi написа:Малко е съмнително че ще се избият хората да правят бартери нормално за спортно да не кажа че шанса да стане е почти нулев
Еми щом ти си казал - добре.
Ако следиш по-редовно раздела "продава" и по-специално обявите за спортни пружини ще видиш че хич не е лесно да им се намери купувач особено ако искаш да вземеш и пари за тях ! Такива дето задават хиляди въпроси включително и как се е казвал работника дето ги е монтирал във фабриката и искат снимки от 10 ъгъла има много ,но сериозни купувачи са голяма рядкост и то не само за пружини ами изобщо
ОК не ти споря .Нито се заяждам

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”