Въпрос за каре
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Въпрос за каре
Външното ляво каре ми е сдало багажа. Тази сутрин докато установя това хлопане в предницата откъде е /а на ляво а на дясно/ съвсем се се разтрака. Та въпроса ми е колко време мога да карам така, естествено без да го товаря /да карам внимателно без газ в завоите/, че скоро няма изгледи да ходя да го оправя.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Става въпрос за 2-3 дни каране по 10-15 км на ден /до работата и обратно/ и по-точно питането ми е какво може да се прецака ако недай си боже сачмите изпадат и се разпадне / голям ли е риска / Вие какво бехте направили?
П.С. Извинявайте за тъпите въпроси /и относителни/ ама наистина се чудя дали да хващам някое такси да ме вози или да си затворя очите за два дни.
П.С. Извинявайте за тъпите въпроси /и относителни/ ама наистина се чудя дали да хващам някое такси да ме вози или да си затворя очите за два дни.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:16, променено общо 1 път.
Re: Въпрос за каре
Карай не се притеснявай, само без да въртиш гуми.
аз съм така отдавна, а тракането ти е или от тампони на носача или луфт в амортисьора.

аз съм така отдавна, а тракането ти е или от тампони на носача или луфт в амортисьора.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
pugsy написа:един приятел кара служебно кади и му се прееба пред блока и го бутахме да паркира,абе кофти работа си е,дано не ти се случва някъде по задръствания или в центъра.Сменяй го дори ако траа 2-ра ръка.
2-ра ръка каре!? По-добре да си кара със старото. ТАКИВА ЧАСТИ, КАТО КАРЕТА, СЪЕДИНИТЕЛИ, СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ и т.н. СЕ КУПУВАТ САМО НОВИ!!! Oт такива работи не се спестяват пари, защото ще ги дадеш повече!

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BUT написа:Най евтиното kare е 43 lewa.
Смяната иска време
Няма такъв филм. Това са рециклирани, внесени от някъде си.
Читаво каре за Голф 2 1.6 ти е около 90 лв. За Пасата може и повече да е или пак там някъде.
А смяната не иска толкова време.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niksi написа:Читаво каре за Голф 2 1.6 ти е около 90 лв. За Пасата може и повече да е или пак там някъде.
Цените за В3 са около 80-90 за външно и към 60 за вътрешно каре
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”