Автостоп +/-
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Автостоп +/-
Винаги, когато пътувам извън града и някой ми махне за стоп, се чудя бе да го качвам ли тоя, или не.... в крайна сметка никога не съм качвал стопаджия... та ми е интересно вие кво мислите по тоя въпрос....
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми аз съм голям фен на патуванията на автостоп, като по-малки взимахме по една раничка и гас на стоп по морето...веднъж махнах на едни мацки, движещи се в обратна посока - те обърнаха и ни взеха - почерпиха ни цигари..., друг път едва не се разболяхме от бронхит-пневмония от климатика в една лимузина...
Винаги качвам като ми махат, а и да не ми махат пак спирам(все пак преценям де), но понякога карам, толкова бързо, че ми трябва голямо растояние да спра и подминавам. Скоро в 2 през ноща подминах някакъв човек, който вървеше пеша, поради голямата скорост го подминах, но после обърнах и го огледах, като го видях с каква бодра крачка върви, а и не махаше на никой - го оставих да си спортува имаше още към 15км. до Бургас. Да не ви разправям пък какви емоции е имало със стопаджии и стопаджиики - само ще вмъкна, че веднъж качих 3 Французойки и Преводачката им:shock: и стана голям купон
в Шкода-100S свиреща само The Prodigy... 

- Krisy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз преди време имах подобно преживяване била съм на 17-18 годишна прибирам се аз, вечерта от училище зимата, с късата пола и кожено палто но си изпуснах автобуса а следващия беше в 22 часа. Чакам си на безлюдната спирка минава 1/2 час сняк, вятър, виелица страшна. И спира някакъв мерседес, гледам отваря се предната дясна врата и някакъв около 45-50 годишен господин ме пита, към Герман ли си? И аз му отговарям ДА. И ми казва качвай се ще те закарам. И няма да повярвате с целия си екъл аз се качих Screwy колко страх съм "брала" ???? Човека ме докара, беше много любезен . Сега не бих посмяла. Ама какво да правиш детски екъл. после като казах на Niksi 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Когато бях в казармата всяка седмица в петък вечер се прибирах на автостоп от Кресна (където служех) до Благоевград - 40км са. С униформата ме качваха почти веднага, иначе се е случвало доста да повървя пеша докато ми спрат ако съм бил с обикновени дрехи. И аз качвам хора, отговора ми е точно като на scuba...
scuba написа:Aми моя отговор го няма!
Намалявям, преценявам човека и ако реша че е проблемен - не го качвам, но ако ми се стори симпатичен - качвам. Много пъти не съм качвал, но много пъти съм качвал. То си е въпрос на преценка на самия човек
Върни се в “ОФФ-Топик - други”