Поддръжка Пасат В4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Поддръжка Пасат В4

Мнениеот galaboff » Пон 24 сеп 2007 9:00

Здравейте колеги,
имам следното питане, планирам да купувам Пасат Б4 1.9TDI , предполагам масово са с 1Z мотор. Понеже потърсих доста из форума и не открих тема с цени на сменяни части , реших да напиша такава.
Интересувам се какви са цените на консумативи и често сменяни/износващи се части като :
Филтри, ремъци, карета, амортисьори, тампони преден и заден мост, изобщо нещата, които сте сменяли по време на експлоатацията на колата си. Много ще съм благодарен за отговорите :)

Потребителски аватар
georg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот georg » Пон 24 сеп 2007 13:04

Имам В4 от 2003г.Сменял съм четири амортисьора по 75 лв на брой.Текущите консумативи не са скъпи в сравнение примерно с френските колици. Вземай и не се чуди В$-ката и ще се родиш :D

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Пон 24 сеп 2007 13:18

Благодаря за мнението колега :) Всъщност предполагам тия коли са последните, направени за вечни времена, като Голф 2-ката, която все още е в семейството ни, така че не очаквам да получа много отговори, знам колко често се налага поддръжка на железен Голф :)
Идеята ми е да сменя Ауди-то с по-здрава кола от същите години на производство, пък и такава, която бих могъл спокойно да поддържам :) Засега цената на амортисьорите ми харесва...:)

Върни се в “Passat”